18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

ΟΕΕ – Υπ. Οικονομικών: Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2.0» στη Σάμο

Tο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΟΕΕ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η τρίτη, κατά σειρά, εκδήλωση που συνδιοργανώνουν θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο, την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, στις 17:00, στην αίθουσα Sivilla του ξενοδοχείου Doryssa Seaside Hotel.

Ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 13ου Π.Τ. Ανατολικού Αιγαίου ΟΕΕ, Παναγιώτης Μπαρούτης, ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Βιολέττα Τριπόδη.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

 

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin