Connect with us

Αστυνομικά - Λιμενικά

Οι αστυνομικοί Σάμου για τα χθεσινά επεισόδια: ¨Είμαστε πρόβατα επί σφαγή¨

Published

on

Μετά την Μόρια της Λέσβου σειρά είχε η Σάμος, μόνο που στην περίπτωση αυτή ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Η κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη της Σάμου θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, με το ΚΥΤ Σάμου να φλέγεται. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας, τους οποίους συνεχώς, εγκαίρως και με στοιχεία επισημαίνουμε επί σειρά ετών προς τους αρμοδίους.

Όμως φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε άλλωστε από τις κραυγές αγωνίας μας, για την μη ενίσχυση της Δ.Α. Σάμου με αστυνομικούς στις συμπληρωματικές μεταθέσεις. Σήμερα, μετά και από το χθεσινό σοβαρό συμβάν και ενώ κάποιοι συνάδελφοι μας συνεχίζουν να εργάζονται συνεχόμενα άνω των 24 ωρών εξαιτίας αυτού, η αγανάκτηση και ο φόβος για τα χειρότερα, έχει κυριεύσει όλους μας, νιώθοντας αφημένοι στην τύχη μας και ως ¨πρόβατα επί σφαγή¨.

Οι πολιτικές δεσμεύσεις, οι κατευνασμοί και οι ελπίδες όλων μας, κάηκαν χθες βράδυ μαζί με τα παραπήγματα του Κ.Υ.Τ. Σάμου…

Comments

comments

Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Βαθύ

Published

on

By

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από σταθμευμένο όχημα, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου στη Σάμο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής.


Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες αφαίρεσαν από το όχημα, ιδιοκτησίας 38χρονης, ένα ηλεκτρικό πατίνι, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα, συνολικής αξίας 360 ευρώ περίπου.

Comments

comments

Continue Reading

Αστυνομικά - Λιμενικά

Η Τροχαία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου – Μαθήματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στα παιδιά

Published

on

By

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Σάμου επισκέφθηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου όπου ενημέρωσαν 32 μαθητές για την οδική ασφάλεια.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τις Υπηρεσίες Τροχαίας του Σώματος και περιλαμβάνουν ενημέρωση των μαθητών για την οδική ασφάλεια και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, παρουσίαση της λειτουργίας εξοπλισμού των Υπηρεσιών Τροχαίας και χρηστικές συμβουλές σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Σκοπός των ενημερωτικών αυτών προγραμμάτων είναι να καλλιεργηθεί στα παιδιά, από μικρή ακόμα ηλικία, σωστή οδική παιδεία και αγωγή για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Comments

comments

Continue Reading

Αστυνομικά - Λιμενικά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Published

on

By

Ανακοινώνεται ότι, ενόψει των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Σάμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 , για τον εορτασμό της 107ης Επετείου Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο της πόλης οι -κατά περίπτωση- απαιτούμενες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και κατά τις ώρες από 09.00 έως 14.00 της 10-11-2019, θα πραγματοποιηθούν:

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πυθαγορείου – Σάμου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη θέση «Σιδερένιο Γεφύρι» έως και τον «Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου».

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς εντός της πόλης της Σάμου.

Προσωρινή αντιστροφή της κατεύθυνσης κυκλοφορίας α) στην οδό Φωτιάδου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Σοφούλη έως και τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά και β) στην οδό Πασχάλη, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά έως και τη συμβολή της με την οδό Κανάρη, καθώς και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς.

Επιπρόσθετα, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.00 ώρα της 09-11-2019 έως την 14.00 ώρα της 10-11-2019, δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων, σε όλο το μήκος των οδών Φωτιάδου, Πασχάλη, Γερογιαννάκη (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος) και Κανάρη (όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος), καθώς επίσης περιμετρικά της Πλατειάς Δημαρχείου και της Πλατείας Ηρώων (έμπροσθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος).

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί, σε συνεργασία με τις αρμόδιες λιμενικές Αρχές, στις απαραίτητες ενέργειες, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις εν λόγω περιοχές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για τη διευκόλυνσή τους καθώς και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017