12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Bruce Grossman στη Σάμο 

Πηγή Σαμιακό Βήμα 

Στη Σάμο βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Bruce Grossman συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Elsa. Βρίσκονται στη χώρα μας με την εντυπωσιακή, υπερπολυτελή θαλαμηγό τους «Forever One», που όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, ονόμασε έτσι το σκάφος για τη σύζυγό του Έλσα.

Η περιουσία του γνωστού δισεκατομμυριούχου υπολογίζεται σε 1,5 δις. δολάρια. Να σημειωθεί ότι η θαλαμηγός και το πλήρωμά της πέρασαν το lockdown, λόγω πανδημίας, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, ενώ το ζευγάρι ήταν πάνω στη θαλαμηγό, στις αρχές Ιουλίου, όταν αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

 

Το ζεύγος Μπρους και Έλσα Γκρόσμαν (Φωτο.: boatinternational.com)

Η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο γεννημένος το 1947 Μπρους Γκρόσμαν, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.


Απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στη Σάμο 

Η Σάμος επελέγη την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, όπου η θαλαμηγός αγκυροβόλησε ανοιχτά της Μουρτιάς, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους στην περιοχή ενώ την επόμενη μέρα, Σάββατο, 25 Ιουλίου, το «Forever One» έδεσε στο λιμάνι Πυθαγορείου. To ζεύγος αποβιβάστηκε στη συνέχεια πραγματοποιώντας μια μίνι περιοδεία στην περιοχή, που σύμφωνα με πληροφορίες, τους δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Επισκέφθηκαν το ναό της Ήρας στο Ηραίον, το Ευπαλίνειο Όρυγμα και το μοναστήρι της Παναγίας Σπηλιανής στο Πυθαγόρειο. Τις βραδινές ώρες, για το δείπνο τους, επέλεξαν εστιατόριο της παραλιακής. Το πρωί της Κυριακής, 26/7, η θαλαμηγός αναχώρησε με προορισμό το Αγαθονήσι.

Η θαλαμηγός «Forever One»

Η 55 μέτρων υπερπολυτελής θαλαμηγός, αξίας 40.000.000 δολαρίων, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2014. Με ταχύτητα 16 κόμβων, ακτίνα ταξιδιού 4.200 ναυτικά μίλια και 12μελές πλήρωμα, ταξιδεύει το ζεύγος Γκρόσμαν και τους προσκεκλημένους του στα ωραιότερα μέρη του πλανήτη.

Related posts

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin