13.3 C
Σάμος
10/12/2023
Δήμος

Ο Δήμος Σάμου καλωσορίζει τους επισκέπτες από την Τουρκία

Ο Δήμος Σάμου καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τους επισκέπτες από την Τουρκία που επέλεξαν το νησί μας για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στο Βαθύ και τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Είναι ακλόνητη πεποίθηση της δημοτικής αρχής ότι η καλλιέργεια διαπροσωπικών σχέσεων με τους πολίτες της γείτονος χώρας αποτελεί τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο  για να αμβλύνονται  διαφορές και να οικοδομούνται  σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

Οι Τούρκοι επισκέπτες συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική οικονομία και η παρουσία τους εδώ συνιστά την καλύτερη διαφήμιση για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, την ασφάλεια και την υποδειγματική φιλοξενία που προσφέρει η Σάμος στον τομέα του τουρισμού.

Ο Δήμος Σάμου έχει ως έχει συμβάλει ουσιαστικά στην τόνωση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στο νησί μας, με τη μεγαλύτερη έμφαση να έχει δοθεί στη διατήρηση του καθεστώτος της «ημερήσιας βίζας», που, με συντονισμένες προσπάθειες και συνεχείς παρεμβάσεις στα αρμόδια ελληνικά και ευρωπαϊκά όργανα πέτυχε μαζί με τους υπόλοιπους δήμους  να διατηρηθεί για το 2017.

Η συντονισμένη προσπάθεια  και στρατηγική μας θα συνεχιστεί και το 2018!

Θερμές ευχές για το νέο έτος με υγεία ειρήνη και προκοπή!

Related posts

Παραλαβή ενός απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Έναρξη εγγραφών στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Στις άμεσες προτεραιότητες οι Ιαματικές Πηγές στο Ποτάμι και το Φράγμα Καρβούνη

admin

Το όνομα του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου παίρνει το Δημοτικό Στάδιο Σάμου

admin

Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για τις ζημιές στον Αγ. Κωνσταντίνο

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η Σάμος απέκτησε το δικό της μνημείο Εθνικής Αντίστασης

admin

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Δυτικής Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

admin

Σε νέο κτίριο μεταφέρεται το ΚΕΠ Καρλοβασίων

admin