16.1 C
Σάμος
19/03/2024
Περιφερειακά

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προσκεκλημένος στην εκδήλωση «Βραβεία Κυπρίων»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παραβρέθηκε το Σάββατο 3.12.2022 ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση «Βραβεία Κυπρίων» που διακρίθηκαν στο εξωτερικό και στο ετήσιο δείπνο που διοργάνωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός Ελλάδας, σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Στην εκδήλωση που αποτελεί θεσμό και πραγματοποιήθηκε   παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας και της Πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου , απονεμήθηκαν τα βραβεία σε προσωπικότητες από την Κύπρο που διέπρεψαν στους διάφορους τομείς, των Γραμμάτων, Επιστημονικό-Ακαδημαϊκό, Επιχειρηματικό-Χρηματοοικονομικό και της Τέχνης  για την προσφορά τους.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,   ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον οποίο ο Περιφερειάρχης συνδέεται με μακρόχρονους δεσμούς φιλίας.

Ο Περιφερειάρχης στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους παραβρισκόμενους και ιδιαίτερα με τους εκπροσώπους της Κυπριακής ηγεσίας, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση και αισθάνομαι ευτυχής και ικανοποιημένος που είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω, με τους υψηλούς προσκεκλημένους για θέματα που αφορούν επίκαιρα ζητήματα και αγγίζουν και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Σε εκδηλώσεις όπως αυτές πάντα δίνονται ευκαιρίες και προωθούνται θέματα , για να δρομολογηθούν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.»

 

 

Related posts

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin

Σύσκεψη υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

admin

Πρόταση ένταξης φακέλου για Γεωπάρκο Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Π.Β.Α. στην “FOOD EXPO & OENOTELIA 2024”

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέδωσε στην 98 ΑΔΤΕ μηχανήματα μηχανικού

admin

Προσοχή στις απάτες: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν την Οικονομική υπηρεσία της ΠΕ Σάμου  για να αποσπάσουν χρήματα απο επιχειρηματίες της Σάμου

admin

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

admin

Στην Έκθεση της FoodExpo ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης

admin

Ποιος φοβάται τον Κώστα Μουτζούρη

admin