16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Ο Σύλλογος εστίασης καφέ και διασκέδασης Πυθαγορείου: Τουρισμός δεν νοείται χωρίς διασκέδαση

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ 

Ο Σύλλογος εστίασης καφέ και διασκέδασης Πυθαγορείου στηρίζει τους δύο συναδέλφους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλεως Σάμου που αφέθηκαν Ελεύθεροι  μετά τις απολογίες τους ενώπιον του κ. Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, .

 Οι  δύο συνάδελφοι μας , συνελήφθησαν για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τους κατά 10 περίπου λεπτά (03:10 από 03:00) τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής (26/06), ενώ πέρασαν το βράδυ τους στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Το νησί μας μετά από δύο χρόνια πανδημίας , μετά τον καταστροφικό σεισμό του Οκτωβρίου του 20 προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του.

Προσπαθούμε να επενδύσουμε στις επιχειρήσεις μας και στην βαριά βιομηχανία του τουρισμού και ζητάμε οι αρχές και οι θεσμικοί εκπρόσωποι του κράτους να στηρίξουν (πάντα με δεδομένο την σωστή και ελεγχόμενη κατάσταση τους ) όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να προσφέρουν, να βάλουν ένα λιθαράκι στο τουριστικό προϊόν της Σάμου και που ταυτόχρονα ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα , δίνουν ζωή και εργασία στον κόσμο του νησιού μας.

Ας σταματήσει εδώ η οποιοδήποτε καταγγελία, μήνυση, αυτεπάγγελτη διαδικασία αυτόφωρου για δέκα λεπτά παραβίασης ωραρίου .

Ο  τουρισμός δεν νοείται χωρίς διασκέδαση και η ψυχή του προορισμού είναι τα καλά μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης που περνάει όμορφο χρόνο και ο πολίτης του νησιού και ο επισκέπτης.

Παρακαλούμε όλες  οι συλλογικότητες  και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης να ζητήσουμε ακρόαση από τις αρχές του τόπου , ώστε να βρεθεί μία λύση που θα έχει μόνο κερδισμένο το νησί μας.

Τα μέλη του συλλόγου εστίασης καφέ και διασκέδασης Πυθαγορείου θα είμαστε την ερχόμενη Παρασκευή μπροστά στα δικαστήρια να στηρίξουμε τους δύο συναδέλφους μας επιχειρηματίες της πόλης της Σάμου.

Η ισχύς εν τη ενώσει και την αγάπη για το νησί μας!

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ  

Related posts

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin

Η Ακουλουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Παναγία Καστρινή

admin

Η Αγγελική Γαλανού ορίζεται άμισθη σύμβουλος για Πολιτισμό και Αγροτικά προϊόντα Σάμου και Ικαρίας

admin