18.3 C
Σάμος
28/03/2023
Σαμιακά

Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου απαιτεί την καταβολή  των δεδουλευμένων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, καταγγέλλει την Κυβέρνηση και την Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ για την μη καταβολή δεδουλευμένων για νυχτερινή-εξαιρέσιμη  και υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων, μηνών Μαΐου-Ιουνίου 2017 .

Οι Εργαζόμενοι του Γ.Ν Σάμου δικαιολογημένα ανησυχούν, γιατί έχουν μείνει απλήρωτοι σε νυχτερινά εξαιρέσιμα και υπερωρίες του έτους 2011, τα οποία δεν έπαψαν ακόμα και σήμερα να  διεκδικούν .

Η ανησυχία  των εργαζομένων  είναι , όπως η τότε Κυβέρνηση και όλοι οι αρμόδιοι, τους άφησαν απλήρωτους, έτσι θα πράξει και η σημερινή. Αιτία αυτής της κατάστασης είναι η ελλιπής χρηματοδότηση για την αποζημίωση της νυχτερινής εξαιρέσιμης  και υπερωριακής εργασίας.

Καταγγέλλουμε την Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ η οποία προχώρησε σε ανακατανομή των μειωμένων κονδυλίων με κίνδυνο να μείνουν οι εργαζόμενοι απλήρωτοι .

Ο Σύλλογος των εργαζομένων  του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτεί την καταβολή  των δεδουλευμένων χωρίς καμία καθυστέρηση, διαφορετικά θα προχωρήσει άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις .

Δεν ήμαστε διατεθειμένοι να εργαζόμαστε χωρίς αμοιβή.

Απαιτούμε:

-Να πιστωθούν τώρα στους λογαριασμούς των εργαζομένων τα δεδουλευμένα των μηνών Μαΐου-Ιουνίου.

-Αύξηση της χρηματοδότησης για την υποχρεωτική νυχτερινή και εξαιρέσιμη εργασία.

-Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣ                                         ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

 

Related posts

Το ΕΚ Σάμου για το εργατικό ατύχημα στο Βαθύ

admin

Προβλήματα στο αεροδρόμιο της Σάμου λόγω χαμηλής νέφωσης

admin

ΕΤΕΜ: Η σημερινή δοκιμαστική προσέγγιση του “Dodekanisos Express” ήταν η αρχή για την ανάπτυξη του τόπου μας

admin

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές εγγραφές συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Ανακοίνωση ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα της υγείας και τις ελλείψεις ιατρών

admin

Παρέλασαν με μαύρα περιβραχιόνια οι μαθητές στην Σάμο για την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Σε επιφυλακή η πυροσβεστική λόγω δυνατών ανέμων στα νησιά μας

admin

Zητήθηκε μετακίνηση παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας σε αυτό της Σάμου

admin

Ποιες είναι οι Καλύτερες Τούρτες για τα Γενέθλια του Παιδιού σας

admin