21.7 C
Σάμος
24/04/2024
Πολιτικά

Ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος για τις συσκέψεις εργασίας στη Σάμο

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου στη Σάμο, με κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μ. Σταυριανουδάκη, και υπηρεσιακούς παράγοντες, μαζί με το Βουλευτή Σάμου, Χ. Στεφανάδη, υπήρξε σύσκεψη εργασίας στην έδρα του Δήμου Δυτικής Σάμου, με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών παραγόντων, παραγωγικών φορέων, αλλά και αρκετών πολιτών. «Κατά τη σύσκεψη είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε την τρέχουσα κατάσταση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης που υλοποιούμε όλη αυτή την περίοδο, να συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους νέες παρεμβάσεις που δρομολογούνται – όπως η στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της Σάμου μέσα από τη δημιουργία στοχευμένης άυλης χρεωστικής κάρτας – αλλά και να απαντήσουμε στα ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες. Και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε τη γόνιμη συνεργασία που έχουμε με όλους» δήλωσε ο υφυπουργός .

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Β. Πανουράκη, μαζί με την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου βρέθηκε στο έργο επισκευής του λιμανιού στο Βαθύ, το οποίο συνιστά ένα από τα έργα που έχει χρηματοδότηση η Κυβέρνηση μέσω της Περιφέρειας και το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η επίσκεψη στη Σάμο ολοκληρώθηκε με μια σύσκεψη εργασίας στην έδρα του Δήμου Ανατολικής Σάμου με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και εκπροσώπους από παραγωγικούς φορείς με αντικείμενο – παράλληλα με τη συζήτηση επιμέρους ζητημάτων επί του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης – την επόμενη ημέρα του νησιού της Σάμου (μετά το σεισμό). «Ήταν μια συζήτηση όπου αναλύθηκε το σκεπτικό της Κυβέρνησης και συζητήθηκαν τα αρχικά ζητούμενα της προεργασίας του εν λόγω εγχειρήματος. Ένα εγχείρημα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με όλους που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται» ανέφερε ο κ Τριαντόπουλος.

Related posts

Ομιλία του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Α. Αγγελόπουλου στη Δυτική Σάμο

admin

Νέα Αριστερά Σάμου: “Η πολιτική επιστρέφει”

admin

ΚΚΕ Σάμου : Όταν η “ατομική ευθύνη” γίνεται κυβερνητική πολιτική

admin

Γιώργος Γαϊτανής (ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΑΛ): Σχόλιο για την απαλλαγή ΕΝΦΙΑ στα σεισμόπληκτα της Σάμου

admin

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για τα σεισμόπληκτα ακίνητα της Σάμου

admin

Περιοδεία Στ. Κασσελάκη στο Νομό Σάμου

admin

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin