11.7 C
Σάμος
29/03/2023
Σαμιακά

«Πάρε με όταν φτάσεις» – «ΓΙΑΤΙ;»: Συγκινούν οι μαθητές στη Σάμο

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές απο τα τρία Γυμνάσια Σάμου (Πειραματικό Γυμνάσιο, 2ο Γυμνάσιο, Μουσικό Σχολείο), που με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σήμερα Παρασκευή 3/3/2023 το πρωί, οι μαθητές προήλθαν ντυμένοι στα μαύρα, ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Αργότερα τα παιδιά σχημάτισαν στο κέντρο του γηπέδου, το σύνθημα «Πάρε με όταν φθάσεις», που κρύβει όλο αυτόν τον πόνο και τον σπαραγμό των οικείων των θυμάτων, και με τις σχολικές τους τσάντες δημιούργησαν την λέξη «ΓΙΑΤΙ;» .

Related posts

Αντιδράσεις για την κοπή δέντρων στην είσοδο του Ηραίου

admin

Το ΣΔΕ Καρλοβάσου στο οινοποιείο Βακάκη

admin

Το ΕΚ Σάμου για το εργατικό ατύχημα στο Βαθύ

admin

Προβλήματα στο αεροδρόμιο της Σάμου λόγω χαμηλής νέφωσης

admin

ΕΤΕΜ: Η σημερινή δοκιμαστική προσέγγιση του “Dodekanisos Express” ήταν η αρχή για την ανάπτυξη του τόπου μας

admin

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές εγγραφές συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Ανακοίνωση ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τα ζητήματα της υγείας και τις ελλείψεις ιατρών

admin

Παρέλασαν με μαύρα περιβραχιόνια οι μαθητές στην Σάμο για την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Σε επιφυλακή η πυροσβεστική λόγω δυνατών ανέμων στα νησιά μας

admin