Connect with us

Περιφερειακά

Πάρης Παπαγεωργίου – Λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης

Published

on

Aγαπητή φίλη,

Αγαπητέ φίλε,

Ξεκινούμε όλοι από το ίδιο σημείο. Την αγάπη για την Σάμο μας, και την αγωνία για το μέλλον.  Επιθυμούμε το ίδιο πράγμα. Να δούμε το νησί μας να κερδίζει αυτά που του αξίζουν, να επουλώνει τις πληγές, να προχωρά μπροστά. Ξέρουμε όλοι μας και τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες. Γνωριζόμαστε και αυτό κάνει τον διάλογο, την κουβέντα, πιο εύκολα. Γιατί μόνο όταν ακούς τον άλλον, μπορείς να βρεις τον τρόπο να προσφέρεις. Μόνο όταν συζητάς, θα επιλέξεις την καλύτερη λύση. Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Όποιος λέει το αντίθετο, προσπαθεί να παρουσιάσει μια εικόνα μη πραγματική.

Η θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Σάμου για πέντε χρόνια ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Το πρώτο που μου δίδαξε ήταν πως η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να προσφέρει πολλά. Αλλά έχει και εμπόδια που απαιτούν επιμονή, πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο για να ξεπεραστούν. Μου έμαθε ακόμη ότι το νησί μας, είναι ένας τόπος ευλογημένος. Δεν ωφελεί, όμως, να το διαπιστώνουμε αλλά να κάνουμε αυτά που χρειάζονται για να κερδίσουμε το στοίχημα. Και θα τα κάνουμε. Στον συνδυασμό μας “Εμείς για το Αιγαίο” με επικεφαλής την Χριστιάνα Καλογήρου, έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και τις προτεραιότητές μας για όλους τους τομείς. Προτάσεις συγκεκριμένες, και με πλήρη τεκμηρίωση για την χρηματοδότησή τους. Όχι ευχολόγια. Με συγκεκριμένες προτεραιότητες και στόχους.

Αγαπητή φίλη,

Αγαπητέ φίλε,

Σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές θα πρέπει να επιλέξουμε εκείνους που όχι μόνο έχουν την γνώση και την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αλλά και να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν τους πόρους και τις ευκαιρίες του επόμενου ΕΣΠΑ που θα έχει αυξημένη χρηματοδότηση για την Περιφέρειά μας. Σε καλώ να είσαι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Με την καλόπιστη κριτική σου, με τις ιδέες και τις προτάσεις σου, με την στήριξή σου. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την βοήθειά σου μετά τις εκλογές και σε αυτό επενδύουμε. Σε έναν συνεχή και ειλικρινή διάλογο.

Φιλικά

Παρασκευάς  (Πάρης) Παπαγεωργίου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

με τον συνδυασμό “Εμείς για το Αιγαίο”

Comments

comments

Περιφερειακά

Τις αρμοδιότητες του Επαρχείου Ικαρίας αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Published

on

By

Επίσκεψη στην Ικαρία πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί συναντήθηκε με τους υπαλλήλους του Επαρχείου και με τον Αντιδήμαρχο Ικαρίας κ. Καλαμάρα όπου επιβεβαίωσαν την δημιουργική συνεργασία τους .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μουτζούρης ανακοίνωσε πως τις αρμοδιότητες του Επαρχείου της Ικαρίας θα τις αναλάβει ο ίδιος προσωπικά,  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσει την Ικαρία και τους Φούρνους , τονίζοντας παράλληλα τη σημασία των δυο αυτών νησιών για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι ο ίδιος δεν πάσχει από ευθυνοφοβία.

Τον κ. Μουτζούρη συνόδευαν ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Βασίλης Πανουράκης, η υποδιευθύντρια της ΔΟΥ Σάμου κ. Μαρία Καλτάκη και ο πρώην Βουλευτής του Ν. Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός .

Ο κ. Μουτζούρης θα επιστρέψει αύριο στη Σάμο.

 

 

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης στη Σάμο

Published

on

By

Επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποιεί σήμερα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης. Αύριο Δευτέρα θα βρεθεί στην Ικαρία.

Σήμερα το πρωί μετα την άφιξή του είχε συνάντηση και ενημερώθηκε για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου απο τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Πανουράκη.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με συνεργάτες και υποψήφιους του συνδυασμού του απο τους οποίους ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών του νομού.

Τέλος, στη συνάντηση αυτή συμμετείχε και ο πρωην βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός.

Ο κ. Μουτζούρης θα αναχωρήσει αύριο Δευτέρα 16/09 για την Ικαρία.

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Στη Σάμο και στην Ικαρία ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Published

on

By

Στη Σάμο και στην Ικαρία θα βρεθεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Ο Περιφερειάρχης θα φτάσει στη Σάμο αύριο Κυριακή όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Σάμου με τον Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλη Πανουράκη.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη 16 και 17 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μουτζούρης θα μεταβεί στην Ικαρία όπου θα έχει συναντήσεις στο Επαρχείο, ενώ αναμένεται  στο τέλος της παραμονής του στο νησί, να ανακοινώσει τις προθέσεις του για το ποιος θα αναλάβει το Επαρχείο της Ικαρίας.

 

.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017