16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Πέντε μέρες στη Λακωνική Μάνη: Πασχαλινή εκδρομή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ   

Πασχαλινή 5ήμερη εκδρομή στη Λακωνική Μάνη 25 με 29 Απριλίου 2022 του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε συνεργασία με το Rokkos Travel»

 Μετά τη δύσκολη περίοδο που ζήσαμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήρθε η ώρα να ξανά ζήσουμε όμορφες στιγμές μέσα απ’ του ΧΟΡΟΥ τα ΒΗΜΑΤΑ.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Rokkos Travel 5ήμερη εκδρομή στη Λακωνική Μάνη, τη Λαμπροβδομάδα 25 με 29 Απριλίου 2022.

Αναχώρηση από το Βαθύ (Μαλαγάρι) τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 στις 13:35 με το Blue Star Myconos και άφιξη στον Πειραιά στις 23:55. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στον Πειραιά.

Διαμονή τρία βράδια στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Infinity Gytheio Hotel (στο Γύθειο), με πρωινό. Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Σπάρτη, τον μεσαιωνικό οικισμό της Βάθειας, τον Γερολιμένα, το σπήλαιο του Διρού, την Αρεόπολη και τη διάσημη βυζαντινή καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Αναχώρηση από τον Πειραιά την Παρασκευή του Πάσχα 29/4 στις 15:00 με το Blue Star Myconos και άφιξη στη Σάμο (Βαθύ) στη 01:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τιμή κατά άτομο 324 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή περιλαμβάνονται, εισιτήρια πλοίου, 4εις διανυκτερεύσεις σε Πειραιά και Γύθειο, μετακινήσεις με λεωφορείο και ταξιδιωτική ασφάλιση. (Στα εισιτήρια του πλοίου μπορούν να ισχύσουν οι εκπτώσεις για πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945448797, 2160011083 και 2160011084 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: Χορευτικός Όμιλος Σάμου/ΧΟΡ.Ο.Σ.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία για πέντε ημέρες στην υπέροχη Λακωνική Μάνη, με την υπογραφή του ταξιδιωτικού γραφείου Rokkos Travel και παρέα με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

 

Related posts

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin

Η Ακουλουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Παναγία Καστρινή

admin

Η Αγγελική Γαλανού ορίζεται άμισθη σύμβουλος για Πολιτισμό και Αγροτικά προϊόντα Σάμου και Ικαρίας

admin