16.1 C
Σάμος
19/03/2024
Σαμιακά

Παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Σωματείου Επαγγελματιών Πυθαγορείου o Μάνος Βαλής

Η επιστολή παραίτησης του κ. Βαλή από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Πυθαγορείου

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ 01/07/2021

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να γνωστοποιήσω την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Πυθαγορείου , με άμεση ισχύ.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να εργαστώ μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο για την ανάδειξη του Πυθαγορείου ενός παραδοσιακού οικισμού που προστατεύεται από την Unesco από το 1992.

Προσωπικός μου στόχος υπήρξε πάντα η τουριστική αναβάθμιση για όλες τις υπηρεσίες της περιοχής , η προσέλκυσης καλύτερης ποιότητας επισκεπτών και οι συνεχείς πρωτοβουλίες  (ανακαίνιση κτηρίων, απομάκρυνση φωτεινών πινακίδων, καθαριότητα) οι οποίες παράλληλα με τις συνεχείς επενδύσεις σε σύντομο διάστημα θα αναδείκνυαν το Πυθαγόρειο σε ένα τουριστικό προορισμό αντίστοιχο της ιστορίας του.

Συνδετικός κρίκος όλων των προαναφερθέντων πρωτοβουλιών όμως ήταν και θα είναι πάντα η σύμπνοια και η συνεχής διάθεση συνεργασίας και αυτοβελτίωσης. Αντ΄ αυτού στην προσπάθεια μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον διχασμό των επαγγελματιών και συνεχείς διαφωνίες οι οποίες με την πάροδο του χρόνου δυσκόλευαν όλο και περισσότερο την επίτευξη των στόχων του Σωματείου μας αλλά και την προσωπική μου δέσμευση για συνεχή ανάπτυξη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου του διοικητικού συμβουλίου που με τίμησαν με την στήριξη τους και τη συνεργασία τους αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο, τον πρόεδρο της κοινότητος αλλά και όλους  τους υπεύθυνους για τις συναντήσεις που είχαμε.

Ως μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας αλλά κυρίως ως άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους θα παραμείνουμε ενεργοί  δίπλα και μαζί με τον υπόλοιπο επιχειρηματικό κόσμο.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο όλων σας.

Με τιμή,

Βαλής Εμμανουήλ.

 

Related posts

Η πόλη της Σάμου γιόρτασε παραδοσιακά τα Κούλουμα

admin

Το καρλοβασίτικο καρναβάλι στη Σάμο

admin

Απαγόρευση ανύψωσης χαρταετών στην περιοχή του αεροδρομίου Σάμου

admin

Ἀλλαγή Διοίκησης Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ»

admin

Έναρξη εργασιών επισκευής και ανακαίνισης των κτιριακών υποδομών των Νοσοκομείων Σάμου & Ικαρίας

admin

Νίκος Ζάχαρης:Τα λάθη για την τροποποίηση του χωροταξικού της Σάμου

admin

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου με τον Βουλευτή Σάμου

admin

e-ΕΦΚΑ: Προειδοποίηση για απόπειρες εξαπάτησης – Το περιστατικό με ασφαλισμένο στη Σάμο

admin

Σάμος: Άσκηση “ΥΓΡΟ ΠΥΡ 2024”

admin