13.3 C
Σάμος
10/12/2023
Σαμιακά

Επιστολή του τοπικού συμβούλου Μυτιληνιών Ν.Φτυνογιάννη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ HOTSPOT ΝΙΚΟΥ ΦΤΥΝΟΓΙΑΝΝΗ

Προς την επιτροπή εράνου Μυτιληνιών

Καταθέτω την παραίτησή μου από την επιτροπή εράνου Μυτιληνιών για τη συγκέντρωση χρημάτων για την προσφυγή στο ΣΤΕ.  Ο λόγος είναι ότι ο κόσμος που με ψήφισε, και όχι μόνο, είναι οικονομικά ευάλωτος, με τους γνωστούς  μισθούς και συντάξεις πείνας που επέβαλαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια.

Θεωρούν ότι τα χρήματα θα πάνε τζάμπα, ήδη το έργο έχει ανατεθεί και ο ανάδοχος ψάχνει για ντόπιους συνεργάτες. Βάζουν θέμα διαχείρισης των μπλοκ και των χρημάτων.

Ζητούν τα χρήματα να τα βάλει ο νεοεκλεγείς βουλευτής αφού, σύμφωνα με την προεκλογική δήλωσή του, δημόσια, στην προηγούμενη Λαϊκή Συνέλευση, για την προσφυγή στο ΣΤΕ, αναλαμβάνει δωρεάν δικηγορικό γραφείο από την Αθήνα.

Η κοροϊδία των υποψηφίων και στελεχών της ΝΔ που άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα μετά, έχει ήδη υπονομεύσει την προσπάθεια της  προσφυγής, πολύ περισσότερο που αυτή απομονώνεται από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις  των σαμιωτών όπως αυτής της απεργιακής συγκέντρωσης  της 7ης Φεβρουαρίου και οι οποίες είναι οι μόνες που φοβούνται, αν συνεχιστούν και  που μπορούν να βάλουν φρένο στους σκοπούς και στις επιδιώξεις  των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , ΕΕ και ΝΑΤΟ σε βάρος Ελλήνων και μεταναστών.

Επιπλέον η προσπάθεια συκοφάντησης, στο χωριό, μελών  της Λαϊκής Συσπείρωσης  που γίνεται συστηματικά και επαναλαμβανόμενα από τον πρόεδρο του χωριού και μέλη της παράταξής του, στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να  κρύψουν τις κολωτούμπες των κομμάτων τους για το νέο ΚΥΤ, υπονομεύουν τις όποιες προσπάθειες μπορούν να γίνουν από κοινού για το καλό του χωριού.

Η παράταξή μου και εγώ καλούμε το λαό να επιμείνει στα αιτήματα της Πανσαμιακής Απεργίας της 7ης Φεβρουαρίου γιατί αποτελούν την μόνη πραγματική λύση στο πρόβλημα και να διεκδικήσει:

  • Να κλείσει εδώ και τώρα το κολαστήριο του hot spot.
  • Να μην ανοίξει κανένα άλλο πουθενά στη Σάμο.
  • Απεγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα.

Πρόσφυγες – μετανάστες και υπηρεσίες ασύλου σε σύγχρονες ανθρώπινες δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα. Γρήγορος εφοδιασμός με ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες που επιθυμούν.

Μόνο ο μαζικός, οργανωμένος και επίμονος αγώνας όλου του σαμιακού λαού μπορεί να βάλει φρένο στον απαράδεκτο εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων στο νησί και τη χώρα μας.

Φτυνογιάννης Νικόλαος

 

 

Related posts

8ο Κύπελλο Ελλάδας Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων

admin

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών

admin

Μεγάλη νίκη της ΣΥΝΕΚ στις εκλογές της ΕΛΜΕ Σάμου

admin

Πόσο θα κοστίζει η νέα τουριστική βίζα για τους Τούρκους

admin

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Σάμου με τον νέο Γενικό Πρόξενο Σμύρνης

admin

Ευχαριστήριο προς την Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Σάμου

admin

Νέα γενική συνέλευση αγροτών στον Πύργο

admin

ΕΚΤ Σάμου: Έκοψαν το ρεύμα για… 370 ευρώ, σε οικογένεια με μωρό!

admin

Αγιασμός της νέας εκπαιδευτικής σειράς Εθελοντών Υγείας του Ερυθρού Σταυρού Σάμου

admin