30.5 C
Σάμος
09/08/2022
Σαμιακά

Παρουσίαση Προγράμματος Business Banking Τουρισμός 2018 στη Σάμο

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Σάμο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 70 επιχειρηματίες της Σάμου που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Τους επιχειρηματίες της Σάμου, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχθηκαν εκ μέρους της Eurobank οι κ.κ. Ιωάννης Γαβαλάς, Επικεφαλής Τομέα Δ’ Δικτύου Καταστημάτων Ανατολικής Αττικής και Νήσων Αιγαίου, Νικόλαος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Αντώνιος Μουτάφης, Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων Χίου-Σάμου και η κα. Χρυσάνθη Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Καταστήματος Σάμου. Την αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων Business Banking Τουρισμός 2018 και Ψηφιακής Επικοινωνίας πραγματοποίησε η κα. Ρόζυ Αθανασίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας Small Business Segment Eurobank, παρουσία του Προέδρου Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γεωργίου Κυριαζή, του Βουλευτή Σάμου, κ. Δημητρίου Σεβαστάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Νικόλαου Κατρακάζου και του Δημάρχου Σάμου, κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:

  • Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών.
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
  • Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
  • Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου,  παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:

  • Hotel Management
  • Sales Management
  • Revenue Management

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για την στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Η παρουσίαση του Προγράμματος συνεχίζεται με αντίστοιχες εκδηλώσεις καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας και την Χαλκιδική.

Related posts

Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Σάμος: Παροχή επείγουσας ιατρικής βοήθειας στους νεοαφιχθέντες

admin

Προκήρυξη μόνιμων θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Γ.Ν. Σάμου

admin

Η συνάντηση κορυφής και το θερινό σχολείο για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση συγκεντρώνουν διεθνείς ειδικούς και φοιτητές στη Σάμο

admin

Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας: Πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ

admin

Φωτιά σε εν κινήσει μηχανάκι

admin

Ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου

admin

Αίθριος καιρός με ενισχυμένο μελτέμι μέχρι την Πέμπτη

admin

Κινδύνεψε να χάσει την ζωή του απο πνιγμό 70χρονος στην παραλία της Ψιλής Άμμου

admin

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας στη Σάμο

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα