Connect with us

Δήμος

Παρουσίαση του συνδυασμού «Όλοι Μαζί για τη Σάμο»

Published

on

Σε κλίμα ενθουσιασμού των μελών και των φίλων του συνδυασμού “Όλοι μαζί για τη Σάμο” πραγματοποιήθηκε απόψε, αργά το απόγευμα, η παρουσίαση των βασικών θέσεων της παράταξης και των 41 υποψηφιοτήτων από τον Νίκο Κατρακάζο.

Από την κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού Μεγάρου ο ίδιος εξέφρασε μήνυμα εκλογικής νίκης για τις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο Ανατολικής Σάμου , υποστηρίζοντας πως με μία ομάδα δυνατή θα δουλέψουν ώστε ο δήμος να βρεθεί εκεί που του ανήκει.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΑΘΕΟΣ

ΑΜΥΡΣΩΝΗ ΑΣΗΜΩ (MINA) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΜΥΡΣΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΕΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΒΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΓΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ( ΑΡΗΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΑΓΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΡΥΔΑ- ΒΑΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΚΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΣ

ΜΑΡΤΙΚΟ ΑΛΤΙΝ (ΝΤΙΝΟ) του ΑΡΣΕΝ

ΜΑΣΤΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΙΧΑΗΛ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΑΔΑΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ( ΕΦΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ( ΜΟΡΦΟΥΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΑΞΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΒΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του ΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ ( ΛΕΝΑ) του ΑΧΙΛΛΕΑ

ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΟΦΟΚΛΗ

ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)  σύζυγος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ( ΑΡΗΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΑΡΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (ΝΑΚΟΥ)

ΜΙΧΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΛΑΙΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ του  ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΣΑΝΔΑΛΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΕΜΜΗ) του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

ΣΒΕΡΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΑΣΩΝΑ

ΣΙΓΟΥΛΑΚΗ- ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ (ΧΑΡΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

SIMOU (ΣΙΜΟΥ) BIRGIT του RUNE

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ / ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Comments

comments

Δήμος

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανα.Σα» η Γεωργία Ελαφρή

Published

on

By

Ονομάζομαι Ελαφρή Γεωργία. Σπούδασα Γαλλική Φιλολογία στο Α.Π.θ. και εργάζομαι σαν εκπαιδευτικός. Γεννήθηκα στις Σέρρες όμως από το 2008 ζω και εργάζομαι στη Σάμο. Είμαι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Μιχαηλίδη Ισαάκ και έχω 3 παιδιά. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο του τουρισμού.

Ο σημαντικότερος λόγος που με ώθησε να συμμετέχω σαν υποψήφια στον συνδυασμό «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» με τον Γιώργο Στάντζο, είναι ότι το νησί μας έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο ικανό ο οποίος θέλει να δώσει στη Σάμο την αίγλη που της αξίζει. Ένας άνθρωπος με σπουδές και εμπειρία στη Διοίκηση και Οικονομία είναι ο πλέον κατάλληλος για τη διαχείριση και αξιοποίηση πόρων για τη Σάμο ,έναν τόπο που λάτρεψα και είναι συνειδητή επιλογή να μείνω εδώ με την οικογένεια μου.

Όραμα μου , μια Σάμος αναβαθμισμένη στον τομέα του τουρισμού του πολιτισμού, του αθλητισμού ,τομείς στους οποίους μπορώ να συμβάλλω με την προσωπική μου εργασία.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

«η Σάμος αλλάΖΕΙ»-Στήριξη στις προτάσεις του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου

Published

on

By

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατ. Σάμου Νίκος Ζάχαρης επικεφαλής του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ» έλαβε τις έγγραφες προτάσεις και θέσεις του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου και σε συνέχεια  είχε συνομιλίες με μέλη του και ενημερώθηκε από τον κ. Τσολακάκη Σταμάτη, τον υπηρεσιακά υπεύθυνο για τις ενέργειες του Δήμου Σάμου.

Κατ’ αρχήν να τους συγχαρούμε όλους, την κάθε μια και τον καθένα ξεχωριστά, γυναίκες και άνδρες ως άτομα, για την εθελοντική και ανιδιοτελή τους προσφορά και να δηλώσουμε την πλήρη συμφωνία μας με τις έγγραφες προτάσεις και θέσεις του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου (επισυνάπτονται).

Κατά δεύτερο να κάνουμε την κριτική μας  στην ανεπαρκή διαχείριση από την απερχόμενη δημοτική αρχή απέναντι στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, που υπάρχουν στο νησί μας και έχει την αποκλειστική εκ του νόμου αρμοδιότητα ο Δήμο μας.

Μια διαχειριστική ανεπάρκεια, η οποία εκτιμούμε ότι είναι  επιλογή μη θέλησης να αντιμετωπίσει ο Δήμος τις εκ του νόμου  αρμοδιότητες και ευθύνες που έχει. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η μη αποδοχή της παραχώρησης δωρεάν 11 στρεμμάτων από φιλόζωο ζευγάρι Γερμανών στην περιοχή των Μυτιληνιών, με αποκλειστικό σκοπό την ίδρυση μόνιμου καταφύγιου αδέσποτων ζώων από το Δήμο. Χάθηκε έτσι η ευκαιρία, ο Δήμος μας να έχει κατασκευάσει  σε αυτά τα 11 στρέμματα, που είναι κατάλληλα, τις απαραίτητες και χρηστικές υποδομές για την ευζωία των αδέσποτων ζώων.

Δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε στην νέα δημοτική αρχή, που θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου, την πρόταση των φιλόζωων δωρητών με την πλήρη αποδοχή των όρων τους,  ώστε επιτέλους ο Δήμος Ανατολικής Σάμου να έχει την έκταση όπου θα κατασκευάσει το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, στο οποίο θα κατασκευαστεί μικρό κτηνιατρείο, όπου ο Δήμος θα φροντίζει με το αναγκαίο και κατάλληλο προσωπικό για ένα πρόγραμμα συνεχών στειρώσεων και κτηνιατρικής περίθαλψης (κτηνιατρικό έλεγχο, περίθαλψη, εμβολιασμό, αποπαρασίτοση, ηλεκτρονική σήμανση) και για την παροχή σχετικών κλουβιών για την μεταφορά των αδέσποτων.

Επιπλέον, θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση  στους κατοίκους του Δήμου μας,  για  την σχετική νομοθεσία που αφορά τα αδέσποτα καθώς και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών κατοικίδιων, προπάντων όσον αφορά την υποχρεωτική ηλεκτρονική σήμανση και την αναγκαία στείρωση των θηλυκών καθώς και την κατηγορηματική απαγόρευση εγκατάλειψης κατοικίδιων ζώων.

 

Επισυνάπτονται οι Προτάσεις του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου

https://docs.google.com/document/d/1J5VzFsqMF44NoNH41igqKK5EirpGRXDEg1qEjmBUKOk/edit

 

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Κεντρική ομιλία του Χρήστου Χατζηχριστοδούλου

Published

on

By

Την Τετάρτη 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής  Σάμου κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου. Όπως ανακοινώθηκε η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Samos στις 20:00.

Ο συνδυασμός αναφέρει:

Η πενταετής πορεία μας κορυφώνεται. Πέντε χρόνια περιοδειών, πέντε χρόνια ζυμώσεων, συζητήσεων με πολίτες και θεσμικούς φορείς, σχεδιασμού, πέντε χρόνια για να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα που να μεριμνά για κάθε διάσταση της ζωής στη Σάμο.

Ο δρόμος αυτός κορυφώνεται για τη μεγάλη, δεμένη ομάδα, την “Ανατροπή”, στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού μας, την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Samos Hotel. Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου θα μιλήσει στον Σαμιακό λαό, θα θυμίσει τους βασικούς σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας μας και θα συνοψίσει τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός μας.

Καλούμε τους δημότες Ανατολικής Σάμου να είναι κοντά μας στη συγκέντρωση αυτή. Να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της μόνης δημοτικής παράταξης που δεν έπαψε στιγμή να περιδιαβαίνει τα βατά ή δύσβατα μέρη του νησιού, να ερευνά τα προβλήματα του τόπου και να αναζητά λύσεις. Της μόνης παράταξης με έτοιμο, πλήρες, δημοσιευμένο πρόγραμμα δράσεων και σχεδιασμό για ολόκληρη την ερχόμενη πενταετία. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να υλοποιήσουμε τις λύσεις αυτές.

Ανατροπή …
Η επιλογή μου … Η ψήφος μου … Η Σάμος μου …

 

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017