14.4 C
Σάμος
19/03/2024
Πολιτικά

Περιοδεία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στη Σάμο

Στο νησί της Σάμου βρίσκεται, η Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στα πλαίσια  της περιοδείας της “This is Greece”,

Την Τετάρτη η κ. Ασημακοπούλου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του επιμελητηρίου Σάμου για  ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικά των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,«Access2Markets», όπως και οι δυνατότητες ανάπτυξης του εξαγωγικούτους προφίλ και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους στις διεθνείς αγορές.

Επιπλέον βρέθηκε στο ιδιαίτερο γραφείο του Βουλευτή Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη, ενώ πραγματοποιησε επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας, κ.κ. Ευσέβιο.

Σήμερα η Ευρωβουλευτής, θα ξεναγηθεί στην κλειστή ελεγχόμενη δομή μεταναστών της Σάμου.

Για την επίσκεψη της κ. Ασημακοπούλου ο βουλευτής Σάμου δήλωσε:

Επισκέπτεται τη Σάμο η Ευρωβουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βασικό, διαχρονικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σε μια επίσκεψη όχι απλά εθιμοτυπική αλλα πολύ ουσιαστική. Στο Επιμελητήριο της Σάμου, με πρωτοβουλία του πολύ δραστήριου Προέδρου κ. Γιώργου Κυριαζή,

σε μια εντυπωσιακή παρουσίαση η κα Ασημακοπούλου μίλησε εκτός των άλλων για τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «Access2Markets», με τη χρήση της οποίας οι επιχειρηματίες μπορεί να διευρύνουν διεθνώς τις δραστηριότητες τους. Επίσης είχε μια πολύ παραγωγική συζήτηση με τη ΔΕΕΠ ΣΑΜΟΥ και παράγοντες της αυτοδιοίκησης.

Στο πρόγραμμα της περιοδείας της περιλαμβάνεται επίσκεψη σε μεγάλες παραγωγικές μονάδες του νησιού.

Ευχαριστούμε την κα Ασημακοπούλου για την πολύ σημαντική επίσκεψη της στο νησί μας με τα τόσα προβλήματα, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή.

Related posts

Εκδήλωση του ΚΚΕ Σάμου ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας

admin

Συζητήσαν τα τρέχοντα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου – Ικαρίας

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνει το ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο

admin

Γ. Γεραπετρίτης: Visa express σε Τούρκους πολίτες – Θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου σε πέντε νησιά

admin

Παράταση ενός έτους διατήρησης υπαίθριων σκιάστρων & προστεγασμάτων στην χερσαία ζώνη λιμένων της Σάμου

admin

Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου ο Ιωάννης Αξιώτης

admin

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Βαθύ

admin

Παρέμβαση Στεφανάδη στον Γεωργιάδη: Ακόμα μια θέση Ιατρού στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ανάμεσα στα τέσσερα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ

admin