22.8 C
Σάμος
03/10/2022
Δήμος

Προβολή της Σάμου στην Ολλανδία

Δύο δράσεις τουριστικής προβολής της Σάμου στην Ολλανδία πραγματοποιεί το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του Ελληνικού Τουρισμού που υλοποιεί ο Ε.Ο.Τ. στην Ολλανδία, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.


Στην πρώτη μεγάλη δράση που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Σεπτεμβρίου, γνωστοί και δημοφιλής bloggers/influencers με συνολικά 700.000 μοναδικούς ακολούθους μηνιαίως, ταξιδεύουν στη Σάμο, με σκοπό να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προορισμού, καθώς και τις εναλλακτικές δράσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Το Γραφείο Ε.Ο.Τ επέλεξε την Σάμο, στο πλαίσιο της ενίσχυσης προβολής της ως προορισμού, διάρκειας ενός έτους, στην τουριστική ιστοσελίδα Zoover.nl, την πλέον δημοφιλή και μεγαλύτερη πλατφόρμα τουριστικών αξιολογήσεων στην Ολλανδία που απευθύνεται στο ευρύ κοινό με 1,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως. Η αρθρογραφία που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα αναρτηθεί στα δημοφιλή μέσα που διαχειρίζονται οι bloggers, καθώς και στην πλατφόρμα zoover.nl.

Στη δεύτερη δράση η Σάμος, επίσης, επιλέχτηκε στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως προορισμός στην προωθητική δράση «100 Ολλανδοί bloggers@100 ελληνικοί προορισμοί».

Στόχος της ενέργειας είναι η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό ανάλογα με την ομάδα στόχο του κάθε blogger. Τη Σάμο θα επισκεφτεί η Ολλανδή ταξιδιωτική blogger Sherena Kishum με 7.000 pageviews στην ιστοσελίδα www.reisenergie.nl.To blog της απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25+ που θέλει να εξερευνήσει νέους προορισμούς ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ενδιαφέρεται για την αυθεντικότητα και τη γαστρονομία. Η blogger μέσα από τη δική της εμπειρία ανακαλύπτει τον προορισμό, καταγράφει εντυπώσεις και προτείνει δράσεις, περιηγήσεις στους αναγνώστες της.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου και ιδιαιτέρως τα Ξενοδοχεία ΙΝΟ VILLAGE HOTEL, SAMOS HOTEL, VIRGINIA και DORYSSA SEASIDE HOTEL για τη φιλοξενία των bloggers, τα εστιατόρια ZEN και Νοστιμιές της Ουρανίας για τα γεύματα, την εταιρεία ARAMIS και τον κ. Κώστα Λουτράρη για τη μετακίνησή τους και την εταιρεία SAMOS OUTDOORS ACTIVITIES για την ξενάγηση σε δράσεις εναλλακτικού τουρισμού.

Related posts

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Παρουσίασε τον απολογισμό της τριετίας

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Σε απολογισμό πεπραγμένων προχωρά ο Δήμος Δυτικής Σάμου

admin

Παραδόθηκε η μελέτη για τη μείωση σεισμικής διακινδύνευσης και την ασφαλή ανάπτυξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου

admin

Ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Καρλοβασίου

admin

ΛΑΣ:«Kολοβό» το διεκδικητικό πλαίσιο της δημοτικής αρχής που δεν απηχεί τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου

admin

“Η Σάμος αλλάΖΕΙ” για το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου

admin

O δημοτικός συνδυασμός “Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ” για το “ΞΕΝΙΑ”

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Σάμου για το θάνατο του Αρχιμουσικού Χαράλαμπου Κοτζαμάνη

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα