Connect with us

Δήμος

Προβολή της Σάμου στην Ολλανδία

Published

on

Δύο δράσεις τουριστικής προβολής της Σάμου στην Ολλανδία πραγματοποιεί το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του Ελληνικού Τουρισμού που υλοποιεί ο Ε.Ο.Τ. στην Ολλανδία, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.


Στην πρώτη μεγάλη δράση που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Σεπτεμβρίου, γνωστοί και δημοφιλής bloggers/influencers με συνολικά 700.000 μοναδικούς ακολούθους μηνιαίως, ταξιδεύουν στη Σάμο, με σκοπό να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προορισμού, καθώς και τις εναλλακτικές δράσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Το Γραφείο Ε.Ο.Τ επέλεξε την Σάμο, στο πλαίσιο της ενίσχυσης προβολής της ως προορισμού, διάρκειας ενός έτους, στην τουριστική ιστοσελίδα Zoover.nl, την πλέον δημοφιλή και μεγαλύτερη πλατφόρμα τουριστικών αξιολογήσεων στην Ολλανδία που απευθύνεται στο ευρύ κοινό με 1,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως. Η αρθρογραφία που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα αναρτηθεί στα δημοφιλή μέσα που διαχειρίζονται οι bloggers, καθώς και στην πλατφόρμα zoover.nl.

Στη δεύτερη δράση η Σάμος, επίσης, επιλέχτηκε στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΟΤ για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως προορισμός στην προωθητική δράση «100 Ολλανδοί bloggers@100 ελληνικοί προορισμοί».

Στόχος της ενέργειας είναι η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό ανάλογα με την ομάδα στόχο του κάθε blogger. Τη Σάμο θα επισκεφτεί η Ολλανδή ταξιδιωτική blogger Sherena Kishum με 7.000 pageviews στην ιστοσελίδα www.reisenergie.nl.To blog της απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 25+ που θέλει να εξερευνήσει νέους προορισμούς ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ενδιαφέρεται για την αυθεντικότητα και τη γαστρονομία. Η blogger μέσα από τη δική της εμπειρία ανακαλύπτει τον προορισμό, καταγράφει εντυπώσεις και προτείνει δράσεις, περιηγήσεις στους αναγνώστες της.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου και ιδιαιτέρως τα Ξενοδοχεία ΙΝΟ VILLAGE HOTEL, SAMOS HOTEL, VIRGINIA και DORYSSA SEASIDE HOTEL για τη φιλοξενία των bloggers, τα εστιατόρια ZEN και Νοστιμιές της Ουρανίας για τα γεύματα, την εταιρεία ARAMIS και τον κ. Κώστα Λουτράρη για τη μετακίνησή τους και την εταιρεία SAMOS OUTDOORS ACTIVITIES για την ξενάγηση σε δράσεις εναλλακτικού τουρισμού.

Comments

comments

Δήμος

Δήμος Δυτικής Σάμου. Έκτακτη συνεδρίαση για το μεταναστευτικό

Published

on

By

Εκτακτη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ωρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το έκτακτο θέμα των εξελίξεων στο μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί της Σάμου.

 

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ανέλαβαν υπηρεσία 9 μόνιμοι υπάλληλοι στο δήμο ανατολικής Σάμου

Published

on

By

Στις 20 Νοεμβρίου 2019, στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης της Σάμου, ορκίσθηκαν, παρουσία του Δημάρχου, κ. Γεωργίου Στάντζου, του Αντιδημάρχου κ.  Γεωργίου Διονυσίου και του Προέδρου ΔΣ κ. Γεωργίου Κολλάρου και ανέλαβαν υπηρεσία οι εννιά (9) επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Οι επιτυχόντες διορίσθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου οι οποίες ήταν δεσμευμένες κατά το άρθ.22 του μεταβατικού ΟΕΥ του Δήμου.

Ο δήμος καλωσορίζει τους νέους εργαζόμενους οι οποίοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου και θα στηρίξουν, με την καθημερινή και διαρκή παρουσία τους, τον κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών, με βασικό μέλημα την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Yπό παραίτηση ο δήμαρχος Γιώργος Στάντζος και οι δημοτικοί σύμβουλοι

Published

on

By

«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νοιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος», ανέφερε ο κ. Γιώργος Στάντζος κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που κατέληξε σε δύο προτάσεις. Η πρώτη πρόταση αφορά την παραίτηση του δημάρχου και δημοτικών συμβούλων εφόσον η Κυβέρνηση επιμείνει στις θέσεις και δεν ανακαλέσει την απόφασή της για τη Σάμο η οποία έλαβε 24 θετικούς ψήφους και 2 αρνήσεις ψήφων από τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η 2η πρόταση η οποία κατατέθηκε από τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Κώστα Τζίχα, αφορά πανσαμιακή κινητοποίηση και άλλες δράσεις η οποία ψηφίστηκε από το σύνολο των συμβούλων.

 Αύριο ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου αναμένεται να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό για να του γνωστοποιήσει την πρόθεση του ιδίου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου να παραιτηθούν σε περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν ανακαλέσει τις αποφάσεις της που είναι επιζήμιες για τη Σάμο.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017