17.8 C
Σάμος
15/10/2025
Σαμιακά

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στο ΚΥΤ Σάμου

Με φόντο την χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας μεταναστών στη πόλη της Σάμου, άντρες της ασφάλειας με τη συνδρομή μεταφράστριας, πέρασαν την είσοδο του ΚΥΤ Σάμου λίγο μετά τις 4:15 το απόγευμα,  σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έπειτα και από τα μηνύματα που έστειλαν χθες οι μετανάστες για νέα πορεία διαμαρτυρίας το απόγευμα της Κυριακής.

Στο συγκεντρωμένο πλήθος εξηγήθηκε , πως αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν, αλλά από την άλλη όμως δεν θα πρέπει να αναστατώνουν την πόλη με πορείες, όπως συνέβη χτες.

Τέλος, οι αστυνομικοί, αναφέρθηκαν και στους υποκινητές της χθεσινής πορείας που έχουν κρυφτεί μέχρι και αυτή την ώρα ,γεγονός που θα πρέπει να τους προβληματίσει.

Να σημειωθεί πως στο σημείο βρίσκονται οχήματα της ασφάλειας, καθώς και μία κλούβα των ΜΑΤ.

 

Related posts

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Θετικό πρόσημο για τον Σεπτέμβριο – Σταθερή εικόνα στο εννεάμηνο του 2025

admin

Δημόσια Υγεία και κλιματική κρίση

admin

Απεργιακή κινητοποίηση στη Σάμο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

admin

Σφοδρή επίθεση Βολακάκη: «Η ΕΤΕΜ ουσιαστικά δεν υπάρχει – Ολοκλήρωσε το έργο της προεκλογικά για να ρίξει στάχτη στα μάτια»

admin

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin

Νέα αποβίβαση μεταναστών στη Σάμο — Καρέ καρέ η άφιξη στη παραλία Τσάμπου

admin

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin