12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

Προσωρινά Μέτρα Οδικής Κυκλοφορίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2022

Η Λιμενική Αρχή Σάμου γνωστοποίησε την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την 28-10-2022 στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Σάμου λόγω λήψης μέτρων τάξης και αστυνόμευσης κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ειδικότερα την 28-10-2022 από ώρα 11:00 έως πέρας παρελάσεως, και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση των εορταστικών εκδηλώσεων, διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κάθε τροχοφόρου εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου, επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη από το ύψος του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως τη κάθετη στην παραλιακή οδό, οδό Ι. Λεκάτη (Γεφυράκι) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και ο φορέας διαχείρισης είναι υπεύθυνοι και θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σήμανσης και προφύλαξης σε συνεργασία με το Γρ. Τροχαίας της Υπηρεσίας μας, τοποθετώντας κώνους, ταινίες, κινητά κιγκλιδώματα κ.λ.π., προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρης ενημέρωσης των οδηγών, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Κ.Ο.Κ., ιδιαίτερα στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα της 79 ΑΔΤΕ, του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα ασθενοφόρα, η διέλευση των οποίων θα πραγματοποιείται σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και κατόπιν ενημέρωσης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων.

Η παρούσα να δημοσιευθεί – ανακοινωθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στον Τοπικό Ημερήσιο Τύπο.

Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης τιμωρούνται με βάση τις διατάξεις του αρ. 52 παρ. 6 του Ν. 2696/1999. Επιπρόσθετα, ανεξάρτητα από τις ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται στις κυρώσεις του αρ. 157 του Ν.Δ. 87/1973 «Περί Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου» (ΦΕΚ 261 Α’ / 1973 ) το πρώτο εδάφιο της παρ. 1 του οποίου τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του αρ. 11 του Ν. 4150/2013 (ΦΕΚ 102 Α΄/2013). 7. Να κοινοποιηθεί για εφαρμογή.-

Related posts

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin