23.9 C
Σάμος
04/10/2022
Σαμιακά

Πρόεδρος Δικ. Συλλόγου: «Συμπολίτες μας χάνουν τα δεδουλευμένα τους ενώ έχουν δικαιωθεί εν γνώση του Δήμου.»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΤΑΚΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Σάμος 19-9-2022

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε ,

Διέρχεσθε την Τρίτη θητεία Δημοτικής Αρχής η οποία αδυνατεί να ολοκληρώση την εκκαθάριση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Πυθαγορείου.

Ως γνωστόν η ΚΔΕΠ είναι δέκα χρόνια υπό εκκαθάριση .Ανάμεσα στις οφειλές της ΚΔΕΠ υπάρχουν οφειλές της βεβαιωμένες με δικαστικές αποφάσεις προς εργαζομένους της οι οποίοι εργάστηκαν ευσυνείδητα στα προγράμματά της και αντί να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα «ζητιάνοι» προσέφυγαν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια και τώρα ενώπιόν σας για να τους καταβληθούν αυτά.Είναι ηθικό και Δίκαιο αυτό ; Φυσικά και όχι.

Ως γνωρίζετε, οφειλές η Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πυθαγορείου έχει και προς ελευθέρους επαγγελματίες οι οποίο με την δήθεν δικαιολογία της ΚΔΕΠ ότι δεν έχει χρήματα δεν τους καταβλήθηκε η φιλότιμη εργασία τους και ο κόπος τους.!!!!!!!!! Εσείς κύριε Δήμαρχε ως ελεύθερος επαγγελματίας και το Δημοτικό Σας Συμβούλιο ανέχετε κάτι τέτοιο ; Φυσικά και όχι.

Δεν γνωρίζω αν εσείς ως Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Σας Συμβούλιο θέλει να καταβάλλει η Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πυθαγορείου τις οφειλές της στους δανειστές , αλλά αυτό που καλά βιώνουμε όλοι είναι ότι οδηγούμαστε σε μια πραγματικότητα συμπολίτες μας να μην αμοίβονται και να χάνουν τον κόπο τους από μια Δημοτική Επιχείρηση , εν γνώσει των Δημοτικών Αρχών οι οποίες μέχρι σήμερα έχουν υποχρέωση να διαχειριστούν το Θέμα και να δώσουν μια γόνιμη και δίκαιη λύση.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε ,

Είσαστε ο πρώτος πολίτης του Δήμου μας.

Επειδή όλοι οι προαναφερόμενοι αδικηθέντες πολίτες αναμένουν την δικαίωση στο πρόσωπό σας.Γι’ αυτό σας καλώ με πολιτικό θάρρος να προσδιορίσετε ως θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου τις οφειλές της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Πυθαγορείου στους συνδημότες μας και όχι μόνο , ώστε να ενημερωθούν τόσο οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το εύρος αυτού του κοινωνικού ζητήματος από τους πληρεξουσίους δικηγόρους των ενδιαφερομένων και να πράξετε τα δέοντα..

Με απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό σας και εμπιστοσύνη στην κρίση σας.

Γιάννης Γεωργίου Καλτάκης

Δικηγόρος,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥ

Related posts

Μοίρασαν σχολικά είδη στους μαθητές του καταυλισμού Ρομά στο “Φουρνιώτικο Ρέμα”

admin

Προσοχή, η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής

admin

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη περιοχή του Αγίου Γεωργίου

admin

Ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης στα νησιά της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου

admin

Καιρός: Αραιή συννεφιά κατά περιόδους με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενισχυμένους Βοριάδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

admin

Σάμος: Ο Δρ. Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος τιμήθηκε με το “Βραβείο Ευποιίας”

admin

Στάντζος προς Κεραμέως : “Ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου”

admin

Η μαύρη καγκελένια πόρτα

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα