12.9 C
Σάμος
28/03/2024
Σαμιακά

Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. Ν.Παπαευσταθίου: Προχωράμε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξεύρεσης χώρου για τον τομέα Ε.Κ.Α.Β. Σάμου

Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Αρμονία όπου φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. Νίκος Παπαευσταθίου, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει για την εξεύρεση καταλληλότερου χώρου για την εγκατάσταση του τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Σάμου, που σήμερα φιλοξενείται σε χώρο της ΕΟΣ Σάμου.

«Το Ε.Κ.Α.Β. Σάμου χρειάζεται δικό του κτήριο, με τις αντίστοιχες υποδομές, ώστε να είναι σε θέση να εκτελεί το έργο του με επάρκεια. Εξετάσαμε διάφορες λύσεις με τους τοπικούς αρμοδίους φορείς, δήμους και Περιφέρεια, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμα και στο Νοσοκομείο, δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για την στέγαση των διασωστών και για την συντήρηση και την φύλαξη των υλικών για τα ασθενοφόρα. Αφού εξαντλήσαμε όλες τις προσπάθειες μας, έχουμε φτάσει στο σημείο να προχωρήσουμε σε μια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξεύρεσης χώρου προς μίσθωση. Ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να βρούμε, γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα , δηλ οι ενέργειες μπορεί να γίνονται, το αποτέλεσμα όμως να μην προκύπτει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαευσταθίου.

 

Σε ερώτηση για την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης του ανθρώπινου δυναμικού του Τομέα Σάμου, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. υποστήριξε ότι ενίσχυση της υπηρεσίας σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το υπουργείο Υγείας.

Related posts

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin

Καταστροφές πυρομαχικών στο Πεδίο Βολής “Στεφάνας”

admin

Συνελήφθη διακινητής στη Σάμο που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες

admin