Connect with us

Σαμιακά

Πύραρχος Α.Νταχμίρης: Αποχωρώ από την ενεργή Πυροσβεστική δράση με ήσυχη τη συνείδησή μου..

Published

on

Ευχαριστήρια επιστολή απερχόμενου Διοικητή  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου, Απόστολου Νταχμίρη

 

Με την αποχώρησή μου από την Διοίκηση της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου  επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου  σε όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους μου  για τη συμβολή   και τις προσπάθειές σας  σ ΄ένα  χώρο τόσο νευραλγικό , εκτελέσατε με ζήλο, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό το δύσκολο και απαιτητικό Πυροσβεστικό λειτούργημα , όλους τους εκπροσώπους αρχών, φορέων και σωματείων, όλους τους πολίτες καθώς και τον δημοσιογραφικό κόσμο, για την κατανόηση που επέδειξαν σε δύσκολες στιγμές και την αδιαμφισβήτητη βοήθεια που μας προσέφεραν . Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εθελοντές που  με την δική σας πάντα βοήθεια ενεργήσαμε από κοινού για τους πολίτες και την κοινωνία αλλά και  την οικογένειά μου  για την συμπαράστασή της σε όλα τα στάδια της ευδόκιμης υπηρεσίας  μου .

Εύχομαι σε όλους τους Πυροσβεστικούς υπαλλήλους,  με την  Χάρη της Παναγίας μας και των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω  Προστατών  του ένδοξου Πυροσβεστικού Σώματος , να στέκονται επάξια στα καθήκοντά τους και να παραμένουν  ‘εγκρατέστατοι εκ πυρός περισκελείς ’ .

Αποχωρώ  λοιπόν, από την ενεργή Πυροσβεστική δράση με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα το χρέος μου με αυταπάρνηση και εν συναίσθηση.

Είμαι βέβαιος ότι, η ΔΙ.ΠΥ.Ν. Σάμου, υπό τη νέα της άξια Διοίκηση και με τη δική σας σημαντική συμβολή, δέσμευση και ενδιαφέρον,  θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο , επ΄αγαθώ του κοινωνικού συνόλου .

Σας ευχαριστώ όλους θερμά από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς και για τη συνεργασία μας.

Καλή επιτυχία σε όλους σας.

 

Share this post:

Comments

comments

Σαμιακά

Attica Group: Ακτοπλοϊκή σύνδεση από Θεσσαλονίκη με τα νησιά Βορείου Αιγαίου και Κυκλάδες

Published

on

By

H Attica Group ανακοινώνει την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και των Κυκλάδων από τον Μάρτιο του 2021, με τη δρομολόγηση του πλοίου Blue Star Myconos σε συνέχεια υπογραφής σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας.

Το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2021, με ενδιάμεσες προσεγγίσεις στα νησιά Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονος, Σύρος και τελικό προορισμό τον Πειραιά.

H δρομολόγηση του Blue Star Myconos ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών, συνδέοντας απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με τα δρομολόγια από τον λιμένα Καβάλας, η Attica Group θα εξυπηρετεί πλέον από δύο λιμάνια τη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις σε επιβάτες και εμπορεύματα.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK, με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε τέσσερις χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading

Σαμιακά

Τρεις ειδικότητες γιατρών στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου Ικαρίας

Published

on

By

Με τρείς επικουρικούς γιατρούς ενισχύετε το Κέντρο Υγείας Ευδήλου Ικαρίας και αφορά στις ειδικότητες: Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας, Καρδιολογίας και Ακτινολόγου
Πληροφορίες για εξετάσεις και ραντεβού στα τηλέφωνα: 2275033030, 2275032922, 2275031228.

Πηγή: ertnews.gr

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Σαμιακά1 εβδομάδα ago

Στο “κόκκινο” μπαίνει η Σάμος

COVID-197 ημέρες ago

Δημοσιεύθηκε η απόφαση με τα νέα μέτρα που ισχύουν στην Σάμο

Αστυνομικά - Λιμενικά3 εβδομάδες ago

Προσάραξε στα αβαθή λόγω κακοκαιρίας περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού

Δήμος4 εβδομάδες ago

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Να αρθεί η εξαίρεση ελεύθερης μετακίνησης από και προς το νησί της Σάμου

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Ακτοπλοϊκή σύνδεση αποκτά ξανά η Σάμος με την Θεσσαλονίκη

COVID-191 εβδομάδα ago

ΠΕΝΕΝ: Κρούσμα Κορωνοϊού στο “BLUE STAR MYCONOS”

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων μόνιμων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Ικαρία: Τι απαντά ο βουλευτής Στεφανάδης – Ζάχαρης: Να επιβληθεί το ελάχιστο διοικητικό πρόστιμο (3000 €)

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Προβληματισμός από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΟΣ Σάμου

Πολιτικά4 εβδομάδες ago

Μηταράκης: Κλείνει οριστικά στο επόμενο τρίμηνο το ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου

Δημοφιλή