16.1 C
Σάμος
21/03/2023
Πολιτιστικά

Σεμινάριο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών με θέμα “Χοροί από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας”

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει το πρώτο για τη νέα χορευτική χρονιά Σεμινάριο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών με θέμα «Χοροί από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας» με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 19:00 με 22:00 στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου στη Samos Marina’ Πυθαγορείου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν μία από τις δύο ημέρες.

Εγγραφές 18:30 με 19:00 στην αίθουσα της Μαρίνας Πυθαγορείου ή νωρίτερα με τηλεφωνική επαφή στο 6945 44 87 97.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση προτείνεται χορευτές συλλόγων να δηλώσουν ομαδικά τη συμμετοχή τους, μέσω των δασκάλων χορού ή των υπευθύνων. Θα προηγηθούν οι συμμετέχοντες που έχουν δηλώσει τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους.

Στο σεμινάριο η κ. Θεοδώρου θα παρουσιάσει χορούς από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας καθώς και στοιχεία για τα έθιμα, τις ενδυμασίες και το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα.

Με το σεμινάριο αυτό, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ξεκινά τη νέα χορευτική χρονιά 2017 – 2018 που προβλέπεται και για φέτος γεμάτη δράσεις χορού, παράδοσης, τεχνών και πολιτισμού.

Related posts

Σάμος, μια μέρα του Οκτώβρη

admin

Σε Καλάβρυτα, Δημητσάνα, Μεγαλόπολη και Καλαμάτα ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

admin

Το «2ο Φεστιβάλ Ικαριώτικου Κινηματογράφου και Μουσικής» στις Βρυξέλλες

admin

Έρχεται η πρώτη ταινία για το Φεστιβάλ Ηραία – Πυθαγόρεια

admin

Μέχρι 30 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής για τον «2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής»

admin

«Σάμος, μια μέρα… 65 διηγήματα για τη Σάμο»

admin

Ο “Καπετάν Λαχανάς” αναβιώνει το έθιμο του Καδή και της Περατζάδας

admin

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ανατολικής Σάμου το Σάββατο 25/02/2023

admin

“Οι εποχές του έρωτα”- Δύο συναυλίες πολυφωνικής μουσικής

admin