Connect with us

Σαμιακά

Σε χρήση το δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου σε υποψήφιους για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικές σχόλες

Published

on

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ανακοινώνει ότι το δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου θα επαναλειτουργήσει κατ’ εξαίρεση και ΜΟΝΟ για τους αθλητές/αθλήτριες που είναι υποψήφιοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικών σχολών από την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.

Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας του σταδίου θα είναι:

από ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

09:00 π.μ.-12:00 π.μ.

Παρακαλούμε τόσο οι προπονητές όσο και οι εν λόγω αθλητές όπως μεριμνήσουν να έχουν συμπληρώσει το ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Το έντυπο θα μπορούν να προμηθευτούν από τον αρμόδιο υπάλληλο στο γραφείο υποδοχής του Δήμου Δυτικής Σάμου.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22733 50871 και email: [email protected]

Ο φύλακας θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στους υποψηφίους των παραπάνω σχολών οι οποίοι θα φέρουν μαζί τους την σχετική Βεβαίωση.

Ο αρμόδιος υπάλληλος θα τηρεί αυστηρό έλεγχο καθώς και κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων.

Σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπόνησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού :

θα τηρείται κατάλογος και σειρά προτεραιότητας στην είσοδο του Σταδίου

θα πραγματοποιούνται μόνο ατομικές προπονήσεις τηρώντας την απαιτούμενη απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ των αθλούμενων

η παραμονή των αθλητών στον χώρο δεν μπορεί να υπερβαίνει το προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας

η τήρηση των κανόνων ατομικής προστασίας είναι υποχρεωτική (πλύσιμο χεριών,χρήση ατομικού ρουχισμού και εξοπλισμού προπόνησης)

Επισημαίνουμε ότι τα συνεργεία του Δήμου μας έχουν πραγματοποιήσει όλες τις σχετικές ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης.

 

Share this post:

Comments

comments

Σαμιακά

“Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας”

Published

on

By

“Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας” – Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς

Με ένα ακόμα διαδικτυακό εργαστήρι, την Παρασκευή, 19 Μαρτίου, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» συνεχίζει την υλοποίηση αυτόνομων εκπαιδευτικών παρεμβάσεων πρόληψης για γονείς έχοντας αυτή τη φορά ως κεντρικό θέμα τον ρόλο των γονέων στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Στόχος του εργαστηρίου, με τίτλο “Αναλαμβάνοντας την Ευθύνη για τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των Παιδιών μας” είναι να δοθούν κατευθύνσεις σε βασικά, και πολλές φορές, αγωνιώδη ερωτήματα των γονιών, όπως:

– πότε και πώς μιλάμε στα παιδιά για  διάφορες πτυχές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας (συναισθηματικές,κοινωνικές, σωματικές κ.α.);

– ποιές δεξιότητες και αξίες πρέπει να ενδυναμώνουμε στα παιδιά μας ώστε να κατανοούν και να χαίρονται τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας αλλά και να  βιώνουν με υπευθυνότητα και ασφάλεια τις διαπροσωπικές τους σχέσεις από πολύ μικρή ηλικία αλλά και ως ενήλικες;

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, από τις 17.00-19.30 μ.μ. μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom και σ’ αυτήν μπορούν να συμμετέχουν γονείς από τα τρία νησιά της Περιφερειακής Ενότητάς μας.

Για τη συμμετοχή στη διαδικτυακή συνάντηση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα του «Φάρου», 22730.23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30-2.30 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη, 17/03.

 Στους γονείς που θα δηλώνουν συμμετοχή θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ακριβείς οδηγίες και ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για τη συνάντηση, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν.

  Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading

Σαμιακά

Το «ευχαριστώ» του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου

Published

on

By

Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος, Στυλιανός Πετράκης, επέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, για τις ενέργειες του συλλόγου στην επιχείρηση αποκόλλησης του Π/Π ΚΥΚΝΟΣ στα αβαθή της μαρίνας Πυθαγορείου.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου αναφέρει :

«Πέρασε σχεδόν ένας μήνας, μετά την προσάραξη του Π/Π ΚΥΚΝΟΣ στα αβαθή της μαρίνας Πυθαγορείου, το βράδυ της 10/02/2021.

Οι εθελοντές της Ομάδας με το διασωστικό μας σκάφος Albatross, ήταν εκεί όσες μέρες χρειάστηκαν για την ανέλκυση και μεταφορά του πλοίου, συνδράμοντας τους άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού στο έργο τους.

Ευχαριστούμε τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, για την επιστολή του! Όλες εκείνες τις μέρες νιώσαμε και νιώθουμε περήφανοι που σταθήκαμε δίπλα τους και θα το πράξουμε ξανά όταν χρειαστεί!».

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Δημοφιλή