16.8 C
Σάμος
20/04/2024
Σαμιακά

Στάντζος προς Κεραμέως : “Ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου”

Την ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου πρότεινε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γ. Στάντζος, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γραφείο του Βουλευτή Σάμου Χ. Στεφανάδη, παρουσία της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

«Μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Σάμου κου Στεφανάδη συμμετείχαμε σε σύσκεψη ,στο γραφείο του , παρουσία της Υπουργού Παιδείας κας Κεραμέως . Θέσαμε στην Υπουργό όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία των σχολείων μας , ιδιαίτερα των απομακρυσμένων κοινοτήτων, τα ώριμα προς  χρηματοδότηση αιτήματα  για τις αποκαταστάσεις των σεισμόπληκτων σχολικών μονάδων καθώς και θεσμικά αιτήματα . Επανερχόμενος έθεσα υπ όψιν της κας Υπουργού την πρόταση για ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου που σύντομα θα περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου. Εκ μέρους του Δήμος Ανατολικής Σάμου – Municipality of Eastern Samos   συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Καρράς και Βογιατζής και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Αξιώτης» αναφέρει με ανάρτηση του ο δήμαρχος Ανατολικής Σαμου .

Φωτογραφία Γιάννης Νέγρης

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου “Γυναίκα, Υγεία, Μακροζωία” που πραγματοποιείται στη Σάμο στο αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Doryssa και είναι ομιλήτρια με θέμα «συμβολή της εκπαίδευσης στην υγεία και τη μακροζωία».

Related posts

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin