22.9 C
Σάμος
23/04/2024
Δήμος

Στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κόσμου ο Δήμος Δυτικής Σάμου

Ο  Δήμος Δυτικής Σάμου συμμετέχει  στην μεγαλύτερη τουριστική  έκθεση στον κόσμο την  Internationale TourismusBorse Berlin (ΙΤΒ BERLIN 2023) , η οποία ανοίγει σήμερα 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 ξανά τις πύλες της μετά από τρία χρόνια  πανδημικής κρίσης.

Πρόκειται για μια έκθεση  που αποτελεί έναν αξιόπιστο «δείκτη» αποτύπωσης του κλίματος και των τάσεων που επικρατούν στον κλάδο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου και αναμένεται να συγκεντρώσει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του κλάδου του τουρισμού.

Η  παρουσία μας στην έκθεση αυτή δίνει την δυνατότητα  της προβολής  με το καλύτερο δυνατό τρόπο του ελκυστικού  τουριστικού  προϊόντος  της Ελλάδας,  το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών με παράγοντες της τουριστικής αγοράς και την δικτύωση κάθε ενδιαφερόμενου  στον επιχειρηματικό κλάδο του τουρισμού όπου η χώρα μας πρωταγωνιστεί.

Το Δήμο μας  εκπροσωπούν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βολακάκης Δημήτρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου κ. Κυπραίου Δημήτρης που στοχεύουν  στην ενίσχυση της εξωστρέφειας  του δήμου μας και της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.

Φέτος η Σάμος διαθέτει δωρεάν περίπτερο στην έκθεση  του Ε.Ο.Τ στην ΙΤΒ 2023 βρίσκεται στην Αίθουσα 1. 1a, συγκεκριμένα στην θέση 101, 101a και το booth του Δήμων Σάμου  είναι στο νούμερο 60.

Ενημερωτικά, η έκθεση ITB Berlin θα γίνει για B2B συναντήσεις,  διαθέτει αποκλειστικό εμπορικό  και επαγγελματικό χαρακτήρα και  δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Related posts

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Αυτοψίες στα σχολεία μετά τον σεισμό – Κανένα πρόβλημα

admin

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου Πυθαγόρας Χατζηϊωάννου

admin

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο: Άμεση Κινητοποίηση του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η ατζέντα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ειδική εκπαίδευση για τις Ομάδες Εθελοντών Πυροσβεστών

admin

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για σεισμό : Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για κατολισθήσεις ή ζημιές

admin