Connect with us

Δήμος

Στο γραφείο του Μηταράκη, Στάντζος και Μητσός

Published

on

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε, σήμερα, συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο. Η συνάντηση έλαβε χώρα σε εποικοδομητικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά το επίπεδο συνεργασίας που διατηρούν. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο οριστικός τερματισμός λειτουργίας του ΚΥΤ Σάμου, καθώς και τα έργα για την απομάκρυνση των άδειων σκηνών από την περιοχή.

Ο κ. Μηταράκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου για την πρόοδο των έργων της κλειστής ελεγχόμενης δομής στην περιοχή Ζερβού, η δημιουργία της οποίας αποτελεί κοινή προτεραιότητα του Δήμου και της Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφερε ότι «για εμάς, πρόκειται για μια δομή πρότυπης λειτουργίας, καθώς θα εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας, τόσο για τους διαμένοντες, όσο και για την τοπική κοινωνία».

Τέλος, ο κ. Μηταράκης στάθηκε στην επικείμενη καμπάνια του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου και κατ’ επέκταση της Σάμου, που πλήττονται από την μεταναστευτική κρίση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Μητσός, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, κ. Μάνος Λογοθέτης και ο Ειδικός Γραμματέας Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων, κ. Ευάγγελος Κωνσταντίνου.

Comments

comments

Δήμος

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της παραλίας «ΡΟΔΙΤΣΕΣ»

Published

on

By

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της παραλίας «ΡΟΔΙΤΣΕΣ» της πόλεως Σάμου, έτσι ώστε η παραλία αυτή, που βρίσκεται εντός του αστικού ιστού, να αποκτήσει την όψη που της αρμόζει.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Πεζοδρομείται από σήμερα ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή

Published

on

By

 

Πεζοδρομείται από σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 με απόφαση του Δήμου Δυτικής Σάμου, ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή μεταξύ των ωρών 18:00 μ.μ. – 06:00 π.μ.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου σημειώνει ότι με  την συγκεκριμένη κυκλοφοριακή αλλαγή και ειδικά τώρα με την πανδημία, θα υπάρξει εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της κεντρικής πλατείας του Καρλοβάσου.

Κεντρική φωτογραφία Nick Tsoulontino

 

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Συνάντηση Δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων

Published

on

By

Μετά απο πρόσκληση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γ Στάντζου, αυτή την ώρα πραγματοποιείται ενημέρωση στους επικεφαλής των παρατάξεων σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα στο υπουργείο Μετανάστευσης με τον υπουργό κ. Ν.Μηταράκη, στο υπουργείο εσωτερικών για τα θέματα ένταξης των έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στον Ε.Ο.Τ. για θέματα τουρισμού καθώς επίσης και για την πρόσφατη επίσκεψη στη Σάμο, του Υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά σχετικά με την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται οι κ.κ. Ν.Κατρακάζος, Χ. Χατζηχρηστοδούλου, Ν. Ζάχαρης, Κ.Τζίχα , ο πρόεδρος κοινότητας Σαμίων Δ.Βογιατζής και ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθέος Σ. Σειρλής. Επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ανατολικής Σάμου Γ. Διονυσίου, Β. Καρράς και οΒ.Βαλκαμλής.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Σαμιακά2 ώρες ago

36 προληπτικά μοριακά τεστ έγιναν σε επιβάτες του πρώτου τσάρτερ για Σάμο

Σαμιακά3 ώρες ago

Στη μνήμη του Γιώργου Σπυρόπουλου: Διάσωση και ανάδειξη των αρχαίων ορυχείων Καταρούγας Σάμου

Σαμιακά5 ώρες ago

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου και τις ΔΗΜ.Τ.Ο

Δήμος7 ώρες ago

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της παραλίας «ΡΟΔΙΤΣΕΣ»

Αστυνομικά - Λιμενικά7 ώρες ago

Τροχαίο ατύχημα στη πόλη της Σάμου

Δήμος11 ώρες ago

Πεζοδρομείται από σήμερα ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή

Σαμιακά13 ώρες ago

Έφτασαν στην Σάμο οι πρώτοι τουρίστες

Περιφερειακά14 ώρες ago

Στους Φούρνους ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης

Σαμιακά1 ημέρα ago

Από Νοέμβριο ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Β. Αιγαίου με την Θεσσαλονίκη

Σαμιακά1 ημέρα ago

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο σκάφος Aegean Explorer του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή