16.1 C
Σάμος
19/03/2024
Πολιτιστικά

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Σάμου στο διαγωνισμό τραγουδιού του «Καν’ το ν’ ακουστεί 2023» με θέμα :«Η νέα γενιά για την Ειρήνη»

Στο πλαίσιο του ραδιοφωνικού ομίλου του σχολείου μας, το μουσικό σχολείο Σάμου στέλνει το μήνυμά του για την Ειρήνη στους ακροατές του European School Radio.
«Για την ειρήνη τραγουδώ» είναι ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο συμμετέχουμε στον διαγωνισμό «Καν’ το ν’ ακουστεί – Η νέα γενιά για την Ειρήνη 2023» στην κατηγορία «τραγούδι».

Το στίχο, τη μουσική και την ερμηνεία του τραγουδιού επιμελήθηκε η μαθήτρια του σχολείου μας Ευαγγελία Κωνσταντάτου. Συνοδεύουν : Στο πιάνο : η Αγγελική Χριστοδουλάκη, στο φλάουτο : η Μαρία Χριστοδουλάκη, στο καχόν: ο Γιώργος Καραγεωργίου , στην κιθάρα: η Ευαγγελία Κωνσταντάτου.
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια και σας καλούμε να μας τιμήσετε με την ψήφο σας για το βραβείο ακροατών του ESR.
Πατώντας στο παρακάτω link : http://vote.europeanschoolradio.eu/…/Song-likes-new.php…
εμφανίζονται τυχαία όλες οι συμμετοχές όλων των σχολικών βαθμίδων. Το δικό μας τραγούδι είναι στην κατηγορία «γυμνάσιο». Για να το βρείτε πιο γρήγορα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα (πάνω δεξιά στην οθόνη και πατήστε «εφαρμογή»). Το ID μας είναι 8298. Για να ψηφίσετε, πατάτε πάνω στην καρδούλα που εμφανίζεται δίπλα στο τραγούδι, αφού πρώτα ακουστεί ολόκληρο (μπορεί να ψηφιστεί μία φορά από κάθε ip. Αν θέλετε να το ψηφίσετε πολλές φορές, μπείτε από διαφορετική σύνδεση).

Related posts

Αποκριάτικη Περατζάδα στη πόλη της Σάμου

admin

Το έθιμο του Καδή στους Σπαθαραίους στις 17/3

admin

Σε αποκριάτικους ρυθμούς το Άνω Βαθύ

admin

Εντυπωσίασε ο “Καδής” από τον «Καπετάν Λαχανά»

admin

Αποκριάτικο γλέντι στον Πύργο με ζωντανή μουσική

admin

Δωρεά 2000 τόμων βιβλίων προς την Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σάμου

admin

Απόκριες 2024 στον Δήμο Ανατολικής Σάμου: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

admin

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βαθέος ο “Καπετάν Λαχανάς” αναβιώνει το έθιμο του Καδή

admin

Αναβιώνει μετά από χρόνια ο Καδής στους Σπαθαραίους Σάμου

admin