27.8 C
Σάμος
30/09/2022
Δήμος

Συμπαράσταση δημοτικών συμβούλων στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις αναρτήσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, εξέδωσαν από κοινού οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων “Ανάσα για τη Σάμο” και “Πορεία Ευθύνης”.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης.

Οι ανακοινώσεις ορισμένων από τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων αλλά και οι αναρτήσεις και τα σχόλια στο διαδίκτυο κάποιων αυτόκλητων κατηγόρων και «σωτήρων» του τόπου με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου στον Πρωθυπουργό της χώρας μας και τις δηλώσεις του μας αναγκάζουν να προβούμε στη παρακάτω δήλωση :

Οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι των Δημοτικών παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» και «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με γνώμονα και πρωταρχικό μέλημα το συμφέρον των δημοτών και του τόπου εγκρίνουν, επικροτούν και σε κάθε περίπτωση στηρίζουν τις θέσεις και τις αποφάσεις του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου όχι μόνο στο Προσφυγικό-μεταναστευτικό αλλά γενικά στη διαχείριση όλων των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας. Ειδικότερα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το ΚΥΤ Βαθέος άλλοι το ίδρυσαν , άλλοι το γιγάντωσαν εμείς όμως θα το ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.

Πάντα συναποφασίζουμε με τον Δήμαρχο και συμπορευόμαστε με βάση τις καταστατικές διακηρύξεις και δεσμεύσεις μας .
Είναι ανήκουστο αυτοί που έφεραν το τόπο σε τόσο δεινή θέση, αυτοί που λειτουργούν με γνώμονα το κομματικό συμφέρον, τα κελεύσματα των κομμάτων τους και αυτοί που με τις πολιτικές τους οδήγησαν το τόπο στην απαξίωση και στην ανυποληψία , αυτοί που από θέσεις ευθύνης δεν έλυσαν χρόνια προβλήματα αλλά τα μεγιστοποίησαν να ομιλούν για προσβολή της ανεξαρτησίας της Αυτοδιοίκησης, για εθελοδουλία, για ντροπή και υποτέλεια.

Οι τοποθετήσεις τους όσον αφορά το μεταναστευτικό και όχι μόνο αποδεικνύουν για μιά ακόμα φορά , εμμέσως πλην σαφώς, ότι ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο Δήμος μας βρήκε επιτέλους «το βηματισμό του» και ότι παράγεται έργο από μια ανεξάρτητη, ανεπηρέαστη και ακομμάτιστη Δημοτική Αρχή που προκειμένου να επιλύσει χρόνια προβλήματα δουλεύει σκληρά, ακούει το πολίτη και συνομιλεί δια του Δημάρχου της με τους αρμόδιους Υπουργούς και τη συντεταγμένη πολιτεία όπως θα έκανε με οποιαδήποτε άλλη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση.

Ολοι εμείς που παρακάτω υπογράφουμε είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας προκειμένου το νησί να ορθοποδήσει μετά το σεισμό, να ανακάμψει , να αναπτυχθεί και να προοδεύσει σε όλους του τομείς.

Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι αυτοί που αβίαστα και απροκάλυπτα μέμφονται τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή και με βαρύγδουπες και πολλές φορές αναληθείς δηλώσεις αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη ότι η Σαμος μας ΑλλάΖει, ότι βρίσκεται σε πορεία Ανατροπής πεπαλαιωμένων πρακτικών και αντιλήψεων και ότι Ολοι Μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί μπορούμε να το κάνουμε.

Σάμος 10 Μαρτίου 2021

ΚΟΛΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΚΑΜΛΗΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΙΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ
ΚΙΑΣΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΥΟΣ
ΤΣΕΡΕ ΖΩΗ- ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Related posts

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Παρουσίασε τον απολογισμό της τριετίας

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Σε απολογισμό πεπραγμένων προχωρά ο Δήμος Δυτικής Σάμου

admin

Παραδόθηκε η μελέτη για τη μείωση σεισμικής διακινδύνευσης και την ασφαλή ανάπτυξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου

admin

Ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Καρλοβασίου

admin

ΛΑΣ:«Kολοβό» το διεκδικητικό πλαίσιο της δημοτικής αρχής που δεν απηχεί τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου

admin

“Η Σάμος αλλάΖΕΙ” για το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου

admin

O δημοτικός συνδυασμός “Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ” για το “ΞΕΝΙΑ”

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Σάμου για το θάνατο του Αρχιμουσικού Χαράλαμπου Κοτζαμάνη

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα