21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ. Σάμου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Μαϊστρελλη, πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Σάμου.

Η Ένωση αναφέρει:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου, αφού ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του στο σύνολο των Υπηρεσιών της Σάμου και έχοντας πλήρη εικόνα των προβλημάτων που απασχολούν όλες τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Σάμου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 29/04/2022 συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου, Ταξίαρχο κ. ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗ Δημήτριο.

Αφού εκφράσαμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την προαγωγή και για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, του παραθέσαμε τα υπηρεσιακά ζητήματα – προβλήματα που απασχολούν έκαστη Υπηρεσία της Δ.Α. Σάμου και το Αστυνομικό προσωπικό αυτών, με κοινό παρονομαστή όλων την σοβαρότατη υποστελέχωση τους. Ένα μείζον και χρόνιο ζήτημα για την Διεύθυνσή μας όπως τονίσαμε και μάλιστα με τάσεις άμεσης μελλοντικής επιδείνωσης, το οποίο αποτελεί αιτία πρόκλησης πολλών έτερων προβλημάτων, τόσο στην ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών, όσο και στις παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες, ενόψει μάλιστα και της ήδη αρχόμενης τουριστικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο κ. Διευθυντής, αφού άκουσε όσα του εκθέσαμε, όπως και τις από μέρους μας προτεινόμενες λύσεις για αρκετά από τα υφιστάμενα ζητήματα, μας ανέπτυξε τις θέσεις του για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά, αναγνωρίζοντας πρωτίστως το μείζον θέμα της έλλειψης προσωπικού στην Δ.Α. Σάμου.

Επέδειξε σαφή θέληση για επίλυση των υφιστάμενων υπηρεσιακών προβλημάτων, ώστε το αστυνομικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί απερίσπαστα και υπό τις προβλεπόμενες εργασιακές συνθήκες, στα καθήκοντά του. Επίσης, διατυπώθηκε η εκατέρωθεν  επιθυμία, για μια συνεχή, υγιή και εποικοδομητική επικοινωνία, προκειμένου τα όποια ανακύπτοντα ζητήματα να αναδεικνύονται και να επιλύονται.

Τέλος, ευχηθήκαμε στον κ. Διευθυντή μια επιτυχή θητεία στην Διεύθυνσή μας, με αστείρευτη δύναμη ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων του.-

 

 

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin