Connect with us

Δήμος

Συνάντηση της “Παιδικής Φωλιάς” με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

Published

on

 

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, αντιπροσωπεία παιδιών της Παιδικής Φωλιάς συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ» Παγώνδα και υπεύθυνη της Εφημερίδας Παιδική Φωλιά, κ. Αγγελική Βαλεοντή-Δεμερτζή, επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη, από το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο.

Οι μικροί δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις παιδικές χαρές του Ηραίου και του Παγώνδα, το σχολείο του Παγώνδα, το Γήπεδο και το Ιατρείο του Ηραίου και εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη συντήρηση του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα.

Τα παιδιά ζήτησαν τη στήριξη του Δημάρχου και τη βοήθειά του, προκειμένου να μην ξεχαστούν τα αιτήματα τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκρισή του.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά που γέμισαν με χαμόγελα και φωνές το Δημαρχιακό Μέγαρο τονίζοντας ότι η Εφημερίδα «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» θα υποστηριχτεί και θα ενισχυθεί καθότι καλλιεργεί τα νιάτα, καλλιεργεί ανθρώπους. Αφορά όλο το Νησί και είναι Πολιτισμός.

Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να γίνονται σε πιο συχνό επίπεδο, καθότι αποτελούν όχι μόνο κοινωνικές αλλά και εκπαιδευτικές εμπειρίες που ενισχύουν την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών.

Comments

comments

Δήμος

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της παραλίας «ΡΟΔΙΤΣΕΣ»

Published

on

By

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της παραλίας «ΡΟΔΙΤΣΕΣ» της πόλεως Σάμου, έτσι ώστε η παραλία αυτή, που βρίσκεται εντός του αστικού ιστού, να αποκτήσει την όψη που της αρμόζει.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Πεζοδρομείται από σήμερα ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή

Published

on

By

 

Πεζοδρομείται από σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 με απόφαση του Δήμου Δυτικής Σάμου, ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή μεταξύ των ωρών 18:00 μ.μ. – 06:00 π.μ.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου σημειώνει ότι με  την συγκεκριμένη κυκλοφοριακή αλλαγή και ειδικά τώρα με την πανδημία, θα υπάρξει εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της κεντρικής πλατείας του Καρλοβάσου.

Κεντρική φωτογραφία Nick Tsoulontino

 

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Συνάντηση Δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων

Published

on

By

Μετά απο πρόσκληση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γ Στάντζου, αυτή την ώρα πραγματοποιείται ενημέρωση στους επικεφαλής των παρατάξεων σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα στο υπουργείο Μετανάστευσης με τον υπουργό κ. Ν.Μηταράκη, στο υπουργείο εσωτερικών για τα θέματα ένταξης των έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στον Ε.Ο.Τ. για θέματα τουρισμού καθώς επίσης και για την πρόσφατη επίσκεψη στη Σάμο, του Υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά σχετικά με την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται οι κ.κ. Ν.Κατρακάζος, Χ. Χατζηχρηστοδούλου, Ν. Ζάχαρης, Κ.Τζίχα , ο πρόεδρος κοινότητας Σαμίων Δ.Βογιατζής και ο πρόεδρος της κοινότητας Βαθέος Σ. Σειρλής. Επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ανατολικής Σάμου Γ. Διονυσίου, Β. Καρράς και οΒ.Βαλκαμλής.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Σαμιακά26 λεπτά ago

36 προληπτικά μοριακά τεστ έγιναν σε επιβάτες του πρώτου τσάρτερ για Σάμο

Σαμιακά1 ώρα ago

Στη μνήμη του Γιώργου Σπυρόπουλου: Διάσωση και ανάδειξη των αρχαίων ορυχείων Καταρούγας Σάμου

Σαμιακά4 ώρες ago

Εθελοντική αιμοδοσία από τη Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου και τις ΔΗΜ.Τ.Ο

Δήμος5 ώρες ago

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού της παραλίας «ΡΟΔΙΤΣΕΣ»

Αστυνομικά - Λιμενικά6 ώρες ago

Τροχαίο ατύχημα στη πόλη της Σάμου

Δήμος9 ώρες ago

Πεζοδρομείται από σήμερα ο δρόμος περιμετρικά της πλατείας Βαλασκατζή

Σαμιακά11 ώρες ago

Έφτασαν στην Σάμο οι πρώτοι τουρίστες

Περιφερειακά12 ώρες ago

Στους Φούρνους ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης

Σαμιακά22 ώρες ago

Από Νοέμβριο ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Β. Αιγαίου με την Θεσσαλονίκη

Σαμιακά22 ώρες ago

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο σκάφος Aegean Explorer του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή