Connect with us

Δήμος

Τη σύμπραξή τους με το συνδυασμό του Γ. Στάντζου αποφάσισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πορείας Ευθύνης»

Published

on

Τη σύμπραξή τους με το συνδυασμό του Γιώργου Στάντζου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πορείας Ευθύνης» Βασίλης Βαλκαμλής, Μανώλης Κιάσσος, Ζωή Πυργιώτου Τσερέ και Μαρία Κονδύλη Πανουράκη.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν πως η εφαρμογή της απλής αναλογικής στους ΟΤΑ δεν επέτρεψε την  πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων στο συνδυασμό του κ. Στάντζου, με αποτέλεσμα την αδυναμία λήψης αποφάσεων σε σημαντικά προβλήματα, την πιθανή απώλεια σημαντικών πόρων για την υλοποίηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνων που έχουν σχεδιαστεί.

«Με ομοψυχία και συναντίληψη προχωράμε και εκφράζουμε τη βούλησή μας να προβούμε σε σύμπραξη με τον συνδυασμό σας «ΑΝΑΣΑ». Δηλώνουμε παρόντες στη διοίκηση του δήμου, στην επίλυση των προβλημάτων του και στη δημιουργία προοπτικής ανάπτυξη. Είμαστε βέβαιοι ότι σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή, η Σάμος μπορεί να σταθεί ψηλά. Με τη βούλησή μας για σύμπραξη αποδεικνύουμε ότι και για εμάς προέχει το συμφέρον του δήμου και των συνδημοτών μας γνωρίζοντας ότι σε δύσκολους καιρούς δεν περισσεύει κανείς. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Τα προβλήματα αυξάνονται. Δηλώνουμε παρόντες στην επίλυσή τους», αναφέρουν με κοινή τους ανακοίνωση οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της “Πορείας Ευθύνης”.

Share this post:

Comments

comments

Δήμος

Καμπάνια ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια στα σχολεία της περιφέρειας του Δήμου Δυτικής Σάμου

Published

on

By

 

2η μέρα δράσεων Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Οι δράσεις συνεχίζονται…«Μία καμπάνια ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια ξεκίνησε χθές Τρίτη17/9/2020 στα σχολεία της περιφέρειας του Δήμου Δυτικής Σάμου με τη συνδρομή της Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου και της Τροχαίας» .

Ο κ. Μαθιούδακης παρουσίασε στα παιδιά οδηγίες για την ασφαλή μετακίνησή τους ως πεζοί αλλά και ως ποδηλάτες.

Ο δήμος Δυτικής Σάμου ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των Δημοτικών σχολείων κυρία Μοσχογιάννη , τον κύριο Αγγελίδη και την κα. Λάλα Όλγα, την Α ‘θμια Διεύθυνση Σάμου αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου και ιδιάιτερα τον κ.Μαθιουδάκη Νίκο για την διάθεση συμμετοχής του στην όλη καμπάνια!

Την ίδια ημέρα οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης του Καρλοβάσου γέμισαν με κόσμο,που έλαβε μέρος σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως μπάσκετ, βόλεϊ,ποδόσφαιρο,πινγκ-πονγκ και σκάκι.

Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες με τα πόδια και με τα ποδήλατα τους χωρίς την παρουσία μέσων μεταφοράς σε μια πόλη απαλλαγμένη κυριολεκτικά από ρύπους.

Επιπλέον, διεξήχθη και εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά με θέμα «Η πόλη των ονείρων μας με εναλλακτικά μέσα κυκλοφορίας» στο οποίο υπήρξε θεαματική προσέλευση από παιδιά όλων των ηλικιών.

Ταυτόχρονα τα δημιουργήματα των μικρών ζωγράφων εκτέθηκαν σε κεντρικό σημείο της πλατείας περνώντας το μήνυμα «Μετακινούμαστε υπεύθυνα».

 

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Δήμος Δυτικής Σάμου: Πρώτη ημέρα δράσεων Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Published

on

By

 

Με μία εξαιρετική παρουσίαση ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας του Δήμου Δυτικής Σάμου. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους έθιξε το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων και πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην άσφαλτο.


Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρης Αλέξανδρος , ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα πολιτισμού κ. Διακοσταμάτης Γιώργος , η δημοτική σύμβουλος κα. Γαλανού Αγγελική καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου που στηρίζουν την διοργάνωση των δράσεων .

 

Share this post:

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή