Connect with us

Περιφερειακά

Τουριστική προβολή των νησιών από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Published

on

 

Στον αγώνα για την τουριστική προβολή των νησιών και με στόχο την προσέλκυση κυρίως εσωτερικού τουρισμού κινείται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020 με διαφημιστικό σπότ που ετοιμάζει.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Λήμνου FM100 «Έχουμε Θέμα».

ανέφερε πως δεν θεωρεί χαμένη τη φετινή τουριστική σεζόν και πως τα νησιά μας έχουν το πλεονεκτήματα και μπορούν να δελεάσουν ιδιαίτερα τους βορειοελλαδίτες με τις ασφαλείς παραλίες, αφού μπορούν να διασφαλίσουν την μεγάλη απόσταση μεταξύ των λουόμενων.

Παράλληλα ο κ. Νύκτας ανέφερε πως αφού ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για το πώς θα λειτουργήσουν τόσο αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, όσο και τα καταστήματα εστίασης, θα ξεκινήσει και η προβολή τηλεοπτικών σποτ, σε σε τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής και πανελλαδικής εμβέλειας, σε site και ραδιόφωνα.

Στα σποτ αυτά θα πρωταγωνιστούν γνώριμα πρόσωπα που έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά μας. Για την Λήμνο παραδείγματος χάριν θα μιλήσει ο Στέλιος Ρόκκος, για τη Λέσβο η Ναταλία Γερμανού ενώ για τη Σάμο ο Γιώργος Αυτιάς.

Οι πρωταγωνιστές θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο σποτάκι σύμφωνα με πληροφορίες του samos24.

Comments

comments

Περιφερειακά

1.000.000€ για τουριστική προβολή των νησιών από την Π.Β.Α.

Published

on

By

 

Ανακοινώνεται, ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει προκηρύξει ανοικτό δημόσιο διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου του έργου «Δράσεις Τουριστικής Προβολής Νησιών Βορείου Αιγαίου 2018-2023», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 2014-2020», Άξονας «Προστασία του περιβάλλοντος και των πόρων και μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον, με επάρκεια πόρων για ανάπτυξη, απασχόληση και αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ταμείο ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 1.000.000 €.

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

Ευχαριστήριο Περιφέρειας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κ.Υ.Τ πρώτης αξιολόγησης για τον Κωρονοϊό

Published

on

By

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ευχαριστεί θερμώς τους ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι αποδέχθηκαν και προσέφεραν πολύτιμο έργο έως το τέλος του τρέχοντος μηνός για έλεγχο συμπτωμάτων Κωρονοϊού στα ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΣ, τα οποία εγκατέστησε και χρηματοδότησε η Περιφέρεια έναντι των Κ.Υ.Τ. Μόριας Λέσβου, Χαλκειούς Χίου, Βαθέος Σάμου.

Comments

comments

Continue Reading

Περιφερειακά

” Σήμερα μετράμε ένα έτος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019″

Published

on

By

 

Σήμερα μετράμε ένα έτος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Αυτές που μας ώθησαν να φτιάξουμε και να προωθήσουμε ένα διαφορετικό και σύγχρονο αφήγημα για να υποστηρίξουμε το όραμά μας και σε αυτές που εσείς μας δώσατε μια ξεχωριστή θέση.

Ταπεινά ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Νιώθουμε υπεύθυνοι απέναντι στο παρόν και στο μέλλον του τόπου και του καθένα μας ξεχωριστά.

Κρατιόμαστε γερά στις βάσεις που μαζί θέσαμε, κοιτάμε συχνά πίσω για να κάνουμε διαρκώς έλεγχο και απολογισμό, θέτουμε νέους στόχους και σχεδιάζουμε το δρόμο που ακολουθούμε σύμφωνα με τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε από την επαφή μας μαζί σας.

Διεκδικούμε το περισσότερο, το καλύτερο, το δικαιότερο έχοντας συνέχεια στο μυαλό μας πως το αύριο χτίζεται κομμάτι κομμάτι στο σήμερα.

Καλούμε τον κόσμο του Βορείου Αιγαίου να είναι σε εγρήγορση και συνεχή ενασχόληση με τα κοινά. Να ενδιαφέρεται, να συμμετέχει, να προσφέρει. Να είμαστε μαζί, να συνεχίσουμε μαζί, να τολμάμε μαζί.

Σας ευχαριστούμε.

Παναγιώτης Χριστόφας

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017