22.9 C
Σάμος
16/04/2024
Πολιτιστικά

Το γλέντησαν μέλη και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στην Ταβέρνα Αλισαβώ

Το πρώτο γλέντι για τη νέα χορευτική χρονιά διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην Ταβέρνα Αλισαβώ στην πόλη της Σάμου.

Στο γλέντι παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ οι οποίοι γεύτηκαν τις υπέροχες γεύσεις της Αλισαβώς, ενώ το κέφι και ο χορός έφτασαν στο αποκορύφωμα τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και ο υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές Πάρης Παπαγεωργίου με ανθρώπους του επιτελείου του. Επίσης παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Σαμιών Δημήτρης Βογιατζής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Σάμου κα Πατρίτσια Χατζηιωαννίδου καθώς και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, και ζητά συγνώμη από όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Ευχαριστεί την Ταβέρνα ‘Αλισαβώ’ για την άψογη φιλοξενία και τις τα γευστικά πιάτα, ενώ θερμά ευχαριστεί τους κυρίους Χρήστο Γλαρό και το τουριστικό γραφείο ‘Glaros Agency’ και Δημήτρη Χριστινίδη και το τουριστικό γραφείο ‘Samos Island Tours’ για την ευγενική χορηγία των δώρων. Ευχαριστεί επίσης την πρόεδρο του Ομίλου μας Λίτσα Μαρκουλή και τη χορεύτρια μας Μαρία Παρουσίνα που επιμελήθηκαν τη βραδιά, καθώς και τον χοροδιδάσκαλο μας Μάκη Ευαγγέλου που επέλεξε τη μουσική και τους χορούς.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ υπόσχεται ένα χειμώνα γεμάτο δράσεις πολιτισμού.

Related posts

Αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη: Μια ζωή στο θέατρο, κινηματογράφο & τηλεόραση

admin

«Βόλτα με τον Κίμωνα στην Σάμο» – Βιβλιοπαρουσίαση στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου

admin

Γιορτή πορτοκαλιού στους Μύλους Σάμου

admin

Θεατρική Ομάδα Σάμου – Πρεμιέρα για το «Elizadeth»

admin

Ιτέα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συναυλία των Μουσικών Σχολείων Σάμου και Άμφισσας

admin

Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Φραγκούλης μιλά για την 1η μεγάλου μήκους ταινία του «Γυάλα»

admin

Κουκλοθέατρο Κρήτης: “Ο Ψαροτρομάρας” στη Σάμο

admin

“1453-1821, από το σκοτάδι στο φως”

admin

Αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων.

admin