26.7 C
Σάμος
09/08/2022
Περιφερειακά

Το μήνυμα του Πανάγου Κουφέλου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο κατόπιν ανακοίνωσης της βαθμολογίας των υποψηφίων μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που είδαν τις προσπάθειές τους να καρποφορούν, πετυχαίνοντας τον πολυπόθητο στόχο για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στους πρώτους των πρώτων θα ήθελα να θυμίσω ότι το «αιέναριστεύειν και υπείροχονέμμεναι άλλων», η αθάνατος αυτή Ομηρική κληρονομιά καθοδήγησε γενεές Ελλήνων σε έργα θαυμαστά και αξιοπρόσεκτα.Εύχομαι ολόψυχα, αυτή η νέα προοπτική να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης των προσδοκιών και των στόχων σας.

Συγχαρητήρια στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη καθώς και στους άξιους εκπαιδευτικούς που σε καιρούς δύσκολους στάθηκαν δίπλα στον αγώνα των παιδιών μας σ’ αυτή την πρώτη τους μάχη.

Σε όσους μαθητές δεν θα κατορθώσουν να πετύχουν το στόχο τους  θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα .Η επιτυχία στην ζωή σίγουρα δεν κρίνεται από μια μόνο μάχη.

Ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα σε όλες τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές που πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου .Τα νησιά μας  θα τους προσφέρουν νέες εμπειρίες καθώς και ένα ιδιαίτερο και ανεξίτηλο δεσμό με τον τόπο και τους ανθρώπους μας.

Όλοι εμείς, ως γονείς αλλά και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Πιστεύουμε και Επενδύουμε στη Δύναμη της Νέας Γενιάς. Επενδύουμε στο όραμα τους για να χτίσουμε το μέλλον της Περιφέρειας  και ολόκληρης της Ελλάδας.

 

 

Related posts

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού, Βιομηχανικού και Αγροτικού Επιμελητηρίου της Τρίπολης της Λιβύης

admin

Παναγιώτης Χριστόφας: Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα. Προκήρυξη του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022

admin

Στο «National Geographic Traveller Food Festival» η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

admin

Ανοιχτή Επιστολή Μπουρνιά για παράταση των Δασικών χαρτών προς ΥΠΕΝ

admin

Προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 σε περιοχές της νοτιοδυτικής Σάμου

admin

Λέσβος: Εγκαινιάστηκε η νέα πύλη Σένγκεν στο Πλωμάρι

admin

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Πρέσβη Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

admin

Υπογραφή συμβάσεων 2 έργων στην Π.Ε. Σάμου

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος –  Ημέρα της 198ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα