Connect with us

Δήμος

Υποψήφιος δήμαρχος Σάμου ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Published

on

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, με επικεφαλής τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, θα συμμετάσχει η «Ανατροπή». Η παράταξη αναφέρει:

“Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” εύχεται σε όλους τους σαμιώτες καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Ας αφήσουμε πίσω μας όλες τις απογοητεύσεις και στασιμότητες των προηγούμενων χρόνων και ας προχωρήσουμε δυνατά στο μέλλον. Δεν πρέπει πλέον οι δυσκολίες να μετατρέπονται σε εμπόδια για την πορεία του τόπου μας.

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο, χρονιά που πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας στο αύριο, τοποθετώντας τις στέρεες βάσεις για μια καινούργια αρχή, που θα οδηγήσει το νησί μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η “Ανατροπή”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Οι αρχές της παραμένουν σταθερά οι ίδιες, σε μία ανεξάρτητη και ακομμάτιστη γραμμή, με συνέπεια και οργάνωση, με προτεραιότητες και λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας τα τελευταία χρόνια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μαζί με βασικά στελέχη της παράταξης, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, είναι έτοιμοι για την νέα αρχή. Μια νέα αρχή που θα διαγράψουμε όλοι μαζί από την 1η Σεπτεμβρίου. Όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας… με πρόγραμμα, συνέπεια, όραμα και συμμετοχή.

Η “Ανατροπή” συνεχίζει με τις ίδιες αξίες, με πρωταγωνιστές τις νεότερες γενιές, έξω από κομματικά επιτελεία και πελατειακές σχέσεις, αλλά με γνώσεις και αυτοπεποίθηση για δουλειά. Ανοιχτή σε όλους τους ενεργούς πολίτες που θέλουν να είναι μαζί της. Πάντα όμως κλειστή στις στηρίξεις από τα πολιτικά κόμματα και πάντα αντίθετη σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια, ως επαγγελματίες πολιτικοί, “προσπαθούν” να “αλλάξουν” τον τόπο, διεκδικώντας συνέχεια και με ψεύτικες υποσχέσεις μια πολιτική θέση”.

Comments

comments

Δήμος

Ενημέρωση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Σάμου

Published

on

By

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο γραφείο του Δημάρχου Σάμου κ. Σεβαστάκη,πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου ,του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου και των μελών του συνδυασμού «Σάμος όμορφη πόλη».

Όλοι οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για το πολιτιστικό πλάνο του δήμου, ενώ κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματίσει.

Κοινός στόχος όλων είναι η ανάδειξη της πρωτεύουσας του νησιού τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Πηγή Εμπορικός Σύλλογος Σάμου

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Προεκλογικές δαπάνες και έσοδα του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»

Published

on

By

Μετά τη λήξη των εκλογικών διαδικασιών για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της επαναληπτικής της 2ης Ιουνίου στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, η δημοτική κίνηση «η Σάμος αλλάΖΕΙ»υπηρετώντας τη πλήρη διαφάνεια, ενημερώνει τους συμπολίτες μας για τα έσοδα και τις συνολικές  δαπάνες, με τα οποία διεξήγαγε την προεκλογική της εκστρατεία. Το συνολικό κόστος της προεκλογικής της εκστρατείας είναι 3000 €  και αφορά το σύνολο εξόδων του συνδυασμού (παράβολα, διαφημιστικό υλικό, ψηφοδέλτια) καθότι κανένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δεν προέβη σε ξεχωριστή προβολή και σε ξεχωριστές δαπάνες.

Ελπίζουμε ότι και οι άλλοι συνδυασμοί στα πλαίσια της διαφάνειας θα καταθέσουν τα συνολικά τους έξοδα και έσοδα.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων εντός της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας

Published

on

By

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων μελετών και την θετική αξιολόγηση της πρότασης του Δήμου Σάμου από το Υπουργείο Εσωτερικών, εντάχθηκε το  έργο  με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δ. Κ. Χώρας» στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 819.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων εντός της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας συνολικής επιφάνειας 5.750 μέτρων και στοχεύει στην συνολική βελτίωση του οδικού δικτύου της εν λόγω κοινότητας.

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017