17.1 C
Σάμος
19/04/2024
ΕλλάδαΣαμιακά

Χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Δευτέρας

Με βροχές και καταιγίδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις από τα 500μ από τη Δευτέρα αργά το βράδυ και σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Τετάρτη, θα περάσουν την εβδομάδα που μας έρχεται, οι κάτοικοι στο νησί της Σάμου και της Ικαρίας. Αναλυτικά  θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για τον Ν. Σάμου προβλέπεται.

Δευτέρα  7-2-2022 

Αρχικά αραιή συννεφιά η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.

Τρίτη  8-2-2022 

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους τοπικά ισχυρές και  αργά το απόγευμα χιονοπτώσεις από τα 500μ.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ΝΔκές διευθύνσεις πολύ ισχυροί εντάσεως 6-7 μποφώρ στρεφόμενοι σταδιακά σε Βόρειους με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.

Τετάρτη  9-2-2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις πολύ ισχυροί εντάσεως 6-7 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη  10-2-2022  

Αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία των βροχών και των καταιγίδων εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/doppler-radar

Related posts

Σε οριακό σημείο τα κωδωνοστάσια του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου μετά τον σεισμό

admin

Νέα καταγραφή του Φυσητήρα στα νερά μεταξύ Χίου, Ικαρίας και Σάμου

admin

Δώσε Ζωή – Η Ένωση Στρατιωτικών Σάμου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία – 20/4/2024

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Τ.Ο.Ε.Β. Κάμπου Χώρας – Πρόσληψη ενός υδρονομέα

admin

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin