29.4 C
Σάμος
30/06/2022
Δήμος

Χατζηχριστοδούλου: Έφτασε η ημέρα γα δουλειά

Έφτασε η ημέρα γα δουλειά. Η ημέρα της νίκης είναι κοντά, δήλωσε από το βήμα ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου. Σε μια ομιλία, αυθόρμητη και χωρίς κείμενο, κατά την συνήθη τακτική του, σε ήρεμους τόνους που απέπνεαν την σιγουριά του βέβαιου νικητή των εκλογών.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού “Ανατροπή”,κ . Χρήστου Χατζηχριστοδούλου στην κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου SamoS.

Ο Υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στους βασικούς σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας του και ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του δημαρχιακού θώκου υποστηρίζοντας ότι τα πέντε χρόνια περιοδειών, συζητήσεων με πολίτες και θεσμικούς φορείς, έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις πρώτες 90 ήμερες για τον δήμο Ανατολικής Σάμου.

Λαμβάνοντας τη λαϊκή εντολή, η “Ανατροπή”  δεσμεύτηκε να κινηθεί πάνω σε δύο βασικούς άξονες αυτούς τους 3 μήνες. Από την μία πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες επαφές με τις υπηρεσίες του Δήμου και όλους τους υπαλλήλους, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα σε αυτό που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να κάνουν. Από την άλλη θα γίνουν οι κατάλληλες επαφές και επισκέψεις σε όλη την Ανατολική Σάμο, ώστε να ιεραρχηθούν τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν από την έναρξη της νέας δημοτικής αρχής.

Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου δεσμεύτηκε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, επαφές και ομιλίες θα πραγματοποιούνται σε κάθε κοινότητα και ειδικά δημοτικά συμβούλια θα διεξάγονται, όπου θα συμμετέχουν φορείς και σύλλογοι για να ενημερώσουν το σώμα, αλλά και να προτείνουν θέματα που τους αφορούν. Επιπρόσθετα, στο προκαθορισμένο πρόγραμμα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, θα υπάρχει πάντα χρόνος για τους δημότες, να πάρουν το λόγο και να συμμετέχουν στη ζύμωση ιδεών και προτάσεων.

Τέλος, ο κ. Χατζηχριστοδούλου τόνισε ότι :  Η “Ανατροπή” είναι η μοναδική πραγματική ανεξάρτητη παράταξη, έχοντας δείξει ξεκάθαρα τις απόψεις της για τα τοπικά προβλήματα, χωρίς να συγχέει κομματικές συντεχνίες. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας είναι πρόσωπα άφθαρτα με ποικίλες γνώσεις και έχουν την δύναμη να βοηθήσουν τον τόπο μας”.

 

Related posts

Κοινότητα Σαμίων: Στήριξη των επιχειρηματιών της Σάμου

admin

Δύο διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν για παραβάσεις των κανόνων καθαριότητας

admin

“Πόσα χρήματα διεκδίκησε και πήρε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου;”

admin

Σε λειτουργία το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου

admin

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Σάμο ο Δήμαρχος του Σεφερίχισαρ

admin

«Samia 2022» στην πόλη της Σάμου στις 17-19 Ιουλίου

admin

Γιορτές Κρασιού 2022

admin

Επίσκεψη του ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δ. Σκάλκου στο δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Δόθηκε προς χρήση η παιδική χαρά του δημοτικού κήπου

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα