Connect with us

Δήμος

Χατζηχριστοδούλου: Έφτασε η ημέρα γα δουλειά

Published

on

Έφτασε η ημέρα γα δουλειά. Η ημέρα της νίκης είναι κοντά, δήλωσε από το βήμα ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου. Σε μια ομιλία, αυθόρμητη και χωρίς κείμενο, κατά την συνήθη τακτική του, σε ήρεμους τόνους που απέπνεαν την σιγουριά του βέβαιου νικητή των εκλογών.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού “Ανατροπή”,κ . Χρήστου Χατζηχριστοδούλου στην κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου SamoS.

Ο Υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στους βασικούς σταθμούς της μέχρι τώρα πορείας του και ανέλυσε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του δημαρχιακού θώκου υποστηρίζοντας ότι τα πέντε χρόνια περιοδειών, συζητήσεων με πολίτες και θεσμικούς φορείς, έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις πρώτες 90 ήμερες για τον δήμο Ανατολικής Σάμου.

Λαμβάνοντας τη λαϊκή εντολή, η “Ανατροπή”  δεσμεύτηκε να κινηθεί πάνω σε δύο βασικούς άξονες αυτούς τους 3 μήνες. Από την μία πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες επαφές με τις υπηρεσίες του Δήμου και όλους τους υπαλλήλους, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα σε αυτό που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να κάνουν. Από την άλλη θα γίνουν οι κατάλληλες επαφές και επισκέψεις σε όλη την Ανατολική Σάμο, ώστε να ιεραρχηθούν τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν από την έναρξη της νέας δημοτικής αρχής.

Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου δεσμεύτηκε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, επαφές και ομιλίες θα πραγματοποιούνται σε κάθε κοινότητα και ειδικά δημοτικά συμβούλια θα διεξάγονται, όπου θα συμμετέχουν φορείς και σύλλογοι για να ενημερώσουν το σώμα, αλλά και να προτείνουν θέματα που τους αφορούν. Επιπρόσθετα, στο προκαθορισμένο πρόγραμμα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, θα υπάρχει πάντα χρόνος για τους δημότες, να πάρουν το λόγο και να συμμετέχουν στη ζύμωση ιδεών και προτάσεων.

Τέλος, ο κ. Χατζηχριστοδούλου τόνισε ότι :  Η “Ανατροπή” είναι η μοναδική πραγματική ανεξάρτητη παράταξη, έχοντας δείξει ξεκάθαρα τις απόψεις της για τα τοπικά προβλήματα, χωρίς να συγχέει κομματικές συντεχνίες. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας είναι πρόσωπα άφθαρτα με ποικίλες γνώσεις και έχουν την δύναμη να βοηθήσουν τον τόπο μας”.

 

Comments

comments

Δήμος

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Published

on

By

Σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γεωργίου Στάντζου, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Σάμου, στα πλαίσια της ανάληψης των καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, όπως η έλλειψη προσωπικού στη Δ/νση Αστυνομίας Σάμου.

Εκτενής αναφορά έγινε στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού, όπως επίσης και σε θέματα αστυνόμευσης στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε δέσμευση για αγαστή συνεργασία.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δήμο Ανατολικής Σάμου

Published

on

By

Σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση, των Κοσμητόρων των Σχολών της Πανεπιστημιακής Μονάδας της Σάμου, κ.κ. Β. Μεταφτσή και Σ. Κοκολάκη με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους Κοσμήτορες και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Διονυσίου, η οποία θα ασχοληθεί με την συνεργασία των δύο φορέων καθώς και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Η συνάντηση, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα με άμεσο ορίζοντα την υλοποίηση ενεργειών, που στόχο θα έχουν να μεταφέρουν τεχνογνωσία, εμπειρία και γενικότερα να ενδυναμώσουν τους δεσμούς μεταξύ του Δήμου Ανατολικής Σάμου και της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Οι εκδηλώσεις στη Δυτική Σάμο

Published

on

By

Διάφορες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Καρλόβασι από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας.

Το πρόγραμμα δράσεων έχει ως εξής:

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017