18.3 C
Σάμος
25/03/2023
Πολιτικά

Χ.Στεφανάδης: Η Σάμος έχει ανάγκη την άμεση αποσυμφόρηση

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Σάμου Χριστόδουλου Ι. Στεφανάδη.

Αδιαμφισβήτητα το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, και συγκεκριμένα η Σάμος, στην οποία τα τελευταία χρόνια συρρέουν κατά χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Δυστυχώς, η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται, παρά τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η επαναδημιουργία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποτελεί μία σημαντική κίνηση, η οποία, σε συνδυασμό με τις συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις του Βουλευτή Νομού Σάμου, καθ. Χριστόδουλου Ι. Στεφανάδη, αναμένεται να δώσει λύση στο πολυετές αυτό πρόβλημα.

Η Σάμος έχει ανάγκη την ΑΜΕΣΗ αποσυμφόρηση. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν μόνο ΔΙΚΙΟ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η καθημερινότητα τους έχει καταστεί αφόρητη.

Αμετακίνητα και ξεκάθαρα ο Βουλευτής Ν. Σάμου μιλάει ανοιχτά για αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, και προσπαθεί να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η φωνή των ακριτικών νησιών, η φωνή της Σάμου.

ΜΟΝΟ το μήνα Ιανουάριο, ο Βουλευτής Ν. Σάμου μίλησε για το προσφυγικό-μεταναστευτικό τόσο στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20/01, όσο σε ΜΜΕ Πανελλήνιας Εμβέλειας. Συγκεκριμένα, στις 09/01 στην εκπομπή KONTRA24 του Kontra Channel, στις 15/01 στην Πρωινή Επισκόπηση στο κανάλι της Βουλής, στις 16/01 στην εκπομπή Απευθείας στην ΕΡΤ1, στις 21/01 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel, καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας και μεγάλης ακροαματικότητας.

Related posts

Απάντηση Υπ. Πολιτισμού για τις προσλήψεις μηχανικών για τα σεισμόπληκτα κτίρια στο Βόρειο Αιγαίο

admin

3.745.000 € για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές στο Νομό Σάμου

admin

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Συνάντηση του υποψήφιου Βουλευτή Σάμου Γιάννη Βέττα με την Διοικήτρια Γ.Ν

admin

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου με ομιλητή τον Ανδρέα Ξανθό

admin

Μειωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις τρίτεκνες οικογένειες ζητά το ΚΚΕ

admin

«Το Δημογραφικό ως Εθνικό Ζήτημα»

admin

Σταμάτης Βαρδαρός: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παράγει ανασφάλεια και στο νερό”

admin

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας μαθητές από το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου και το Πρότυπο ΕΠΑΛ Νεάπολης

admin