13.9 C
Σάμος
16/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ανακοινώνεται ότι, ενόψει των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στη Σάμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 , για τον εορτασμό της 107ης Επετείου Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο της πόλης οι -κατά περίπτωση- απαιτούμενες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και κατά τις ώρες από 09.00 έως 14.00 της 10-11-2019, θα πραγματοποιηθούν:

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πυθαγορείου – Σάμου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας) και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη θέση «Σιδερένιο Γεφύρι» έως και τον «Άνω Κόμβο Μαλαγαρίου».

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς εντός της πόλης της Σάμου.

Προσωρινή αντιστροφή της κατεύθυνσης κυκλοφορίας α) στην οδό Φωτιάδου, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Σοφούλη έως και τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά και β) στην οδό Πασχάλη, στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λαχανά έως και τη συμβολή της με την οδό Κανάρη, καθώς και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς.

Επιπρόσθετα, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.00 ώρα της 09-11-2019 έως την 14.00 ώρα της 10-11-2019, δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων, σε όλο το μήκος των οδών Φωτιάδου, Πασχάλη, Γερογιαννάκη (παραπλεύρως Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος) και Κανάρη (όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος), καθώς επίσης περιμετρικά της Πλατειάς Δημαρχείου και της Πλατείας Ηρώων (έμπροσθεν Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος).

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί, σε συνεργασία με τις αρμόδιες λιμενικές Αρχές, στις απαραίτητες ενέργειες, για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις εν λόγω περιοχές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για τη διευκόλυνσή τους καθώς και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Related posts

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin

Εξιχνιάστηκε απάτη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου

admin

Τρεις συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

admin

“Συνοριακοί Φύλακες στη Σάμο ανακαλύπτουν ναρκωτικά σε ελεγχο”

admin

Διακομιδή 22χρονης ασθενούς απο την Ικαρία στη Σάμο

admin

Τροχαίο ατύχημα στο Καρλόβασι

admin

Συνοριοφύλακες: Η σιωπηρή υποβάθμισή θα φέρει την εκκωφαντική μας αντίδραση!

admin

Αίτημα ενίσχυσης των Αστυνομικών Σταθμών Ευδήλου και Φούρνων Κορσεών

admin