21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Περιφερειακά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σύµφωνα µε το έκτακτό δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, από τις βραδινές ώρες της ∆ευτέρας 4/1/2021 έως και το µεσηµέρι της Τρίτης 5/1/2021, Ισχυρές βροχές µε κατά τόπους χαλαζοπτώσεις που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέµους νοτίων διευθύνσεων 7 µε 8 και πιθανώς πρόσκαιρα το βράδυ της ∆ευτέρας 4/1/2021 έως 9 µποφόρ θα πλήξουν τα νησιά µας.

Το Τµήµα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Σάµου, θα παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινοµένου, και θα ενηµερώνει διαρκώς τις αρµόδιες υπηρεσιακά εµπλεκόµενες κρατικές υπηρεσίες, ώστε να βρίσκονται σε αυξηµένη ετοιµότητα πολιτικής προστασίας, προκειµένου να αντιµετωπίσουν άµεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινοµένων, αλλά και τα µέσα µαζικής ενηµέρωσης του Νοµού µας προκειµένου να υπάρχει συνεχή ροή πληροφόρησης προς τους κατοίκους των νησιών µας.

Παρακαλούνται οι συµπολίτες µας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις µετακινήσεις τους, να µην παραβιάζουν τις αποκλεισµένες περιοχές, να µην προσεγγίζουν κτίρια τα οποία έχουν σηµανθεί η παρουσιάζουν εµφανείς βλάβες, να επιλέγουν ασφαλείς διαδροµές κατά την µετακίνηση τους, και να αποφεύγουν τις µετακινήσεις όταν βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόµενα.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόµενα, οι πολίτες µπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραµµατείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Ο Προϊστάµενος του Τµήµατος Πολιτικής
Προστασίας Π.Ε. Σάµου
ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΤΑΤΟΥΡΗΣ

Related posts

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

admin

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

admin