21.7 C
Σάμος
29/03/2024
Σαμιακά

«Έφυγε» ο Μανώλης Παπαγεωργίου 1940-2018

Εξέπνευσε σήμερα Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, στις 2 τα ξημερώματα, στο Νοσοκομείο Σάμου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο, ο Μανώλης Παπαγεωργίου, σε ηλίκια 78 ετών. Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Από τους εμπειρότερους υπαλλήλους του Δήμου Σαμίων, τον οποίο υπηρέτησε και από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Σάμου της Ν.Δ. αφού είχε ενεργή παρουσία στην πολιτική ζωή του τόπου επί σειρά ετών.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην εξαιρετική σύζυγό του Μαρκέλλα και τους 2 γιους του, τον συνταγματάρχη Νίκο και τον μηχανολόγο-μηχανικό, αντιδήμαρχο Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου. Η κηδεία θα τελεσθεί το Σάββατο,24 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., στον ιερό ναό Αγίου Θεοδώρου στο Βαθύ.

Η ΝΟΔΕ Σάμου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εμμανουήλ  Παπαγεωργίου.

Ο Μανώλης ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη του κόμματος, φίλος και ένας σπουδαίος και καταξιωμένος δημότης με ενεργό ρόλο στα κοινά του νησιού μας!

Μανώλη, αφήνεις  πίσω σου  ένα δυσαναπλήρωτο κενό!

Μήνυμα του Νικολάου Α. Στεφανή Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σάμου π. Πρόεδρος ΝΟ.Δ..Ε. Ν.Δ. Σάμου

Ο Μανώλης Παπαγεωργίου έφυγε για πάντα από κοντά μας. Η αυτοδιοίκηση και η παράταξη μας δεν θα έχει πλέον ένα δυναμικό στέλεχος, έναν Πρόεδρο που μας δίδαξε με την πολιτική του διαδρομή να πορευόμαστε με ηρεμία και σοβαρότητα στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας.

Καλό σου ταξίδι Πρόεδρε.

Στην οικογένειά και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Απόσπασμα από το πρακτικό της 16ης έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Σάμου με θέμα: «Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου λόγω της αναγγελίας του θανάτου  του Εμμανουήλ Παπαγεωργίου»

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμου συνεδρίασε έκτακτα, σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στο άκουσμα του θανάτου,  του επί πολλά έτη,  δημοτικού υπαλλήλου που υπηρέτησε  ευδόκιμα το Δήμο Σαμίων και Βαθέος, αλλά και του επί σειρά ετών εκλεγμένου αιρετού που για τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βαθέος συνεισέφερε τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Εμμανουήλ Παπαγεωργίου, γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης,  είχε μέσα του  εκ νεότητος,  την έννοια της προσφοράς στα κοινά  και όχι μόνο για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά  και στο αθλητισμό, στο πολιτισμό, και στην εν γένει ανάδειξη των  ιδεωδών της φυλής μας . Ευτύχισε να δημιουργήσει μια πρότυπη οικογένεια στην οποία απευθύνουμε τα θερμά μας και ειλικρινή  συλλυπητήρια και ιδιαιτέρως στο συνεχιστή του,  αντιδήμαρχο Σάμου γιο του Παρασκευά.

Σε ένδειξη πένθους  και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

 ΨΗΦΙΣΜΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή  συλλυπητήρια του Δημάρχου  και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος .
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.
  5. Να  εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Σάμου.
  6. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
  7. Να επιδοθεί  το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος,  να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 «Μακαρία η οδός η πορεύει σήμερον».

 

«Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον δεχτεί»

 

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό       356/2018

 

Πηγή Σαμιακόν Βήμα

Related posts

«Μοσχάτο άσπρο» από τη Σάμο: Ένα κρασί με «ταυτότητα»

admin

Βιωματικό εργαστήριο στο Καρλόβασι: «Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων»

admin

Πρωταθλητής αλιείας με φελλό ανακηρύχθηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

admin

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για πρόκληση πυρκαγιάς στη Συκιά Σπαθαραίων

admin

Οι θέσεις και οι υποψηφιότητες του συνδυασμού ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στις εκλογές του ΤΕΕ

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Καθαρίζουμε το Κοκκάρι

admin

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ε.Ο.Σ Σάμου για τον πρόωρο χαμό της Αικατερίνης Βακάκη

admin

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου: Επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής – Πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου

admin