18.9 C
Σάμος
25/04/2024
Περιφερειακά

Αθλητικό υλικό σε ομάδες παρέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Την Τετάρτη 07.04.2021 στο στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Σάμου και συγκεκριμένα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Πανουράκη και παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού  κ. Κουρσουμπά  παραδόθηκε αθλητικό υλικό σε εκπροσώπους από ομάδες της Σάμου που αυτή την περίοδο αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που έλαβαν την παραπάνω χορηγία ήταν η Α.Σ. Κέρκης που αγωνίζεται στο βόλεϊ Α2 κατηγορία, η ΑΨΕΣ Πυθαγόρας που αγωνίζεται στο ποδόσφαιρο Γ΄Εθνική και η ΑΕ Καρλοβάσου που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική μπάσκετ.

Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος της Περιφέρειας ύστερα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, ο οποίος θέλει να προωθηθεί και να ενισχυθεί  ο αθλητισμός στο Βόρειο  Αιγαίο, διαφημίζοντας με την επιτυχία τους και τα νησιά μας πανελλαδικά.

Στις στολές υπάρχει  το λογότυπο της Περιφέρειας και του νησιού από το οποίο προέρχεται η κάθε ομάδα. Ανάλογες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν και στη  Μυτιλήνη, στη Λήμνο και τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί υλικό και σε ομάδες της  Ικαρίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις των δύο αντιπεριφερειαρχών θα ενταθεί η προσπάθεια ενίσχυσης των ομάδων στα νησιά ενώ τόνισαν πως καλύπτονται και τα έξοδα της μετακίνησης των ομάδων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μέχρι στιγμής εντός Π.Ε. Β. Αιγαίου.

Ο κ. Πανουράκης και ο κ. Κουρσουμπάς ενημέρωσαν οτι τρέχουν  και κάποια άλλα προγράμματα, τα οποία με την κατάλληλη συνεννόηση θα συντελέσουν  να βοηθηθούν και περαιτέρω τα σωματεία, όχι αυτά που είναι σε εθνικές κατηγορίες, αλλά αρκετά τα ερασιτεχνικά. Τέλος ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία.

Related posts

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στις 30/04/2024

admin

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας από τη Γερμανία για το μεταναστευτικό ζήτημα

admin

H Π.Β. Αιγαίου για Παγκόσμια Ημέρα της Γης

admin

250 προσκεκλημένοι στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου για την προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου

admin

Visa για Τούρκους: Η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα της Περιφέρειας, δηλώνει ο Μητσοτάκης

admin

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin