17.2 C
Σάμος
29/03/2024
Δήμος

ΑΚΙΣ: Υποσχέσεις με πολύ ψέμα και παραμύθι

Όταν σοφός λαός λέει ότι «τα ψέματα έχουν κοντά πόδια» κάτι περισσότερο ξέρει από τον Δήμαρχο Σάμου, που νομίζει ότι μπορεί να παραμυθιάζει εσαεί τους δημότες με ψεύτικες υποσχέσεις και ανύπαρκτα χρονοδιαγράμματα.

Τρία χρόνια τώρα παρακολουθούμε στις συζητήσεις των απολογισμών – ισολογισμών του Δήμου Σάμου το ίδιο θεατρικό έργο. Αναλύσεις οικονομικών μεγεθών και παρατηρήσεις από τη πλευρά  των ελεγκτών ορκωτών λογιστών και ψεύτικες υποσχέσεις, στις ερωτήσεις μας, από την πλευρά του κ. Δημάρχου, όπως ενδεικτικά παραθέτουμε:

21-12-2015: «Μέχρι τον Ιούνιο του 2016 θα τακτοποιηθεί στις αποθήκες του Δήμου ο προβλεπόμενος λογιστικός έλεγχος για την παρακολούθηση των υλικών και ανταλλακτικών». Σοβαρότατη εκκρεμότητα που πρέπει επιτέλους να τακτοποιηθεί, διότι εδώ και χρόνια στις αποθήκες του Δήμου δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά.

19-12-2016: «Σε τρεις μήνες θα έχει ο Δήμος ξεκάθαρη θέση επί του ποσοστού συμμετοχής του στη Μαρίνα Πυθαγορείου. Επίσης, μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει γίνει η εκκαθάριση των δημοτικών επιχειρήσεων των πρώην Δήμων Βαθέος, Καρλοβάσου, Πυθαγορείου και Μαραθοκάμπου». Ομοίως, σοβαρότατες οικονομικές εκκρεμότητες, που κάθε χρόνο ο κ. Δήμαρχος τις σπρώχνει «κάτω από το χαλί» περιμένοντας να λήξει η θητεία του.

Στη φετινή συζήτηση του απολογισμού – ισολογισμού (15-2-2018) εξαγγέλθηκαν και πάλι από τον κ. Δήμαρχο οι ίδιες υποσχέσεις. Εμείς, στον απόηχο των φετινών υποσχέσεων, θα συμβουλεύαμε τον κ. Δήμαρχο ότι είναι προτιμότερο να κρατά το στόμα του κλειστό από το να εξαγγέλλει ψεύτικες υποσχέσεις.

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin