14.9 C
Σάμος
19/04/2024
Δήμος

“Ανατροπή” – Οι αίθουσες είναι έτοιμες, ο Δήμος όμως όχι 

 

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” έχει ήδη αναφερθεί στον κατεπείγοντα χαρακτήρα των εργασιών που πρέπει να διευθετηθούν προκειμένου να διαμορφωθούν κατάλληλα οι χώροι και να τοποθετηθούν οι προκατασκευασμένες αίθουσες για τα σχολεία που επλήγησαν από τον σεισμό. Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες εκ μέρους της δημοτικής αρχής, οι προκατασκευασμένες αυτές αίθουσες θα παραλαμβάνονταν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου και οι χώροι θα ήταν έτοιμοι. Στην πραγματικότητα, οι αίθουσες είναι έτοιμες ήδη από τα μέσα Μαρτίου.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε ότι προκατασκευασμένες αίθουσες καταφθάνουν στο νησί μας, αλλά δεν τοποθετούνται στην επικράτεια του Δήμου μας. Ως εκ τούτου, η “Ανατροπή” ενημερώνει τους δημότες ότι κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον Βουλευτή κο Στεφανάδη την Παρασκευή 26 Μαρτίου, οι προκατασκευασμένες αυτές αίθουσες είναι έτοιμες και διαθέσιμες. Δεν στέλνονται, όμως, στον Δήμο, επειδή ακόμα οι χώροι δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι προκειμένου να τοποθετηθούν οι αίθουσες.

Πέντε μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, η δημοτική αρχή εξακολουθεί να παραμένει άπραγη, με μοναδικό μέλημά της την επίθεση σε όσους τόλμησαν να θίξουν το ζήτημα αυτό και να τονίσουν την εγκληματική της αδιαφορία εις βάρος των μαθητών.

Related posts

Δήμος Δυτικής Σάμου: Επανεκκίνηση του Προγράμματος Ανακύκλωσης

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin