16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Δήμος

Απολυμάνσεις Λυκείων λίγο πριν την επανέναρξη των μαθημάτων

Ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης στα κτιριακά συγκροτήματα των λυκείων Ανατολικής Σάμου που θα υποδεχθούν τους μαθητές και τους καθηγητές του δήμου, ξανά από την προσεχή Δευτέρα. Ο Δήμος προέβη  την ενίσχυση σε προσωπικό καθαριότητας των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων ώστε να διατηρούνται όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, μέσω της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής ενίσχυσε τα ταμεία των δυο σχολείων ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους σε προϊόντα πανδημικής προστασίας (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, θερμόμετρα) και καθαριότητας (σαπούνια, χλωρίνες και απολυμαντικά).

Ο Δήμος από την πλευρά του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων λαμβάνουμε όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού και της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Τηρούμε πιστά τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα για να έχουμε μια ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων μας.

Related posts

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin