18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Αστυνομικοί Σάμου: Είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες

Η επιστροφή στην κανονικότητα μας, επισφραγίζεται με την επανεγκατάσταση μας, στο επισκευασθέν αστυνομικό μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Μια κανονικότητα, η οποία κουβαλάει πλέον μαζί της τα βιώματα και τις αναμνήσεις μας, από την ημέρα του φονικού σεισμού της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Μιας ημέρας που ο κάθε ένας αστυνομικός αυτού του νησιού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον εαυτό του, τους φόβους και τις αγωνίες του, τις αντιξοότητες των καταστάσεων γύρω του, τον χαμό ανθρώπινων ζωών και με αυταπάρνηση, καθαρό επαγγελματισμό μα και περίσσια ανθρωπιά, κατάφερε να κάνει το καθήκον του και να σταθεί στο πλευρό καθενός πολίτη αυτού του τόπου.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, υπήρξαν δίπλα μας φορείς του τόπου και τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους, ώστε να μπορέσουμε να ασκήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο μας, για τη διασφάλιση της τάξης κ της ασφάλειας των πολιτών.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Στάντζο, που από την πρώτη στιγμή μας παραχώρησε κατά τις πρώτες ημέρες τον χώρο του 3ου Δημοτικού σχολείου Σάμου, καθώς και τον διευθυντή αυτού κ. Ιωάννη Μανδουραράκη, την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σάμου Κα Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία, για την παραχώρηση χώρου εντός του παλαιού λιμένα Σάμου, όπου και στεγάστηκαν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της έδρας μας, έως την επισκευή του κτιρίου της Δ.Α. Σάμου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, για την συμπαράσταση και την κατανόηση όλων αυτών των ημερών, που λειτουργούσαν οι υπηρεσίες με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτηση τους.

Σας διαβεβαιώνουμε πως ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες, για την ασφάλεια και την τήρηση της τάξης αυτού του τόπου και πόσο μάλλον στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε εν μέσω πανδημίας.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, δηλώνουμε περήφανοι που τα καταφέραμε και συνεχίζουμε όλοι μας για ένα καλύτερο αύριο.-

Related posts

Αυτές είναι οι παραλίες του νομού Σάμου που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες

admin

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

admin

Ο Αντιπρόεδρος ξενοδόχων επιβεβαιώνει: “Φέτος θα είναι η χρονιά της Σάμου”

admin

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin