16.1 C
Σάμος
29/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αστυνομικό δελτίο Σάμου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, την 27-03-2020 στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, μία αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, η συλληφθείσα επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δελτίο αιτούντος Διεθνή Προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.
Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Τροχαίο ατύχημα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την 27-03-2020 σε δημοτική οδό, στο Καρλόβασι της Σάμου.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 31χρονο αλλοδαπό, παρέσυρε 55χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούταν πεζός και ακολούθως ανατράπηκε στο οδόστρωμα.
Κατά το χρόνο του περιστατικού τραυματίστηκαν ο 31χρονος και ο 55χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Σάμου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριημέρου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Βαθύ της Σάμου.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης μπήκε στο παραπάνω κατάστημα, παραβιάζοντας είσοδό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, προχθές (28-03-2020) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία, προχθές το μεσημέρι σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς αφαίρεσε από την κατοχή έτερου αλλοδαπού, πορτοφόλι, το οποίο περιείχε, δελτίο αιτούντος Διεθνή Προστασία, τραπεζική κάρτα αναλήψεων και το χρηματικό ποσό των -55- ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου, για το αδίκημα της κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής, που έλαβε χώρα την 18-03-2020 στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, ο προαναφερόμενος ημεδαπός αφαίρεσε από αυλή οικίας, βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο.
Διενεργείται προανάκριση.

 

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin