12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Αστυνομικό δελτίο

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθη, χθες (02-03-2020) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου ένας ημεδαπός, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 44χρονος, πρωινές ώρες χθες, διέρρηξε κατάστημα 51χρονου ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη τριών (3) ατόμων στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, προχθές (01-03-2020) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, τρεις (3) αλλοδαποί (δύο 25χρονοι και 26χρονος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δελτία αιτούντος Διεθνή Προστασία, τα οποία όπως διακριβώθηκε, είτε έφεραν ενδείξεις πλαστότητας, είτε ανήκαν σε διαφορετικά πρόσωπα.
Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σύλληψη δύο ατόμων στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθησαν, προχθές (01-03-2020) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 17 και 19 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και της εξύβρισης.
Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις αστυνομικών και επιτέθηκαν σε έναν από αυτούς με τη χρήση σωματικής βίας. Επίσης, κατά τον χρόνο του περιστατικού ο 19χρονος εξύβρισε τον προαναφερόμενο αστυνομικό.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Συνελήφθη, προχθές (01-03-2020) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του κώδικα μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 38χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δελτίο αιτούντος Διεθνή Προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο.
Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για κατοχή ναρκωτικών.

Συνελήφθη, την 29-02-2020 στο Βαθύ της Σάμου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 37χρονος είχε στην κατοχή του, δύο (2) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -4,2- γραμμαρίων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε επίσης, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -9,7- γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Related posts

Τραυματισμός ατόμου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Σάμο

admin

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Καρλόβασι

admin

25η Μαρτίου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου

admin

Με 17 αστυνομικούς και 50 δόκιμους αστυφύλακες ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου

admin

Διακομιδή ασθενούς από το λιμάνι της Θύμαινας στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου

admin

Θάνατος αλιεργάτη σε ιχθυοκαλλιέργειες στη Χίο

admin

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σάμο, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

admin

Γ. Παππάς – «30 Μαρτίου ξεκινά η έκδοση γρήγορης βίζα σε Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο»

admin

Γραφεία Ταυτοτήτων: Επεκτείνεται από 19 Μαρτίου το ωράριο λειτουργίας σε 81 αστυνομικές υπηρεσίες

admin