12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Περιφερειακά

Β.Πανουράκης: “Ήρθε η στιγμή όλοι να βάλουμε τον τόπο μας πρώτη προτεραιότητα”

Κάλεσμα για συμμετοχή φορέων και πολιτών στις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα για το μεταναστευτικό ζήτημα από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Βασίλη Πανουράκη.

Αναλυτικά:

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για το όμορφο νησί μας, εδώ και 7 μήνες είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Μας κοροϊδεύουν, παίζουν με την υπομονή μας και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.

Είμαι απογοητευμένος από την μέχρι τώρα εξέλιξη των πραγμάτων, νιώθω προδομένος και εξαπατημένος από τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης. Η θέση στην οποία βρίσκομαι δεν μου επιτρέπει τα μισόλογα και τις υπεκφυγές.

Την Πέμπτη 13.02.2020 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ( 10:00π.μ οδός Βασιλίσσης Σοφίας 15 Αθήνα) σας ζητώ να θυσιάσετε λίγες ώρες από τον προσωπικό σας χρόνο και τις δουλειές σας για να καταστήσουμε σαφές στην Κυβέρνηση ότι είμαστε αγανακτισμένοι και οργισμένοι με όσα συμβαίνουν. Είναι η ίσως η τελευταία ευκαιρία να επιτύχουμε κάτι.

Σε λίγους μήνες ξεκινάει η νέα τουριστική σεζόν και δεν θα μπορούμε για ευνόητους λόγους να αντιδράσουμε ολοκληρωτικά και με τον απαιτούμενο δυναμισμό ενάντια στις αυθαίρετες αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Το νέο Κ.Υ.Τ στην Ζερβού προχωράει με αμείωτους ρυθμούς ενώ καμία ημερομηνία δεν εξαγγέλλεται για το κλείσιμο της δομής στην πόλη της Σάμου, αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως καταλήξουμε με παραπάνω από μία δομές στο νησί μας; Κάτι που το απεύχομαι και φυσικά δεν θα το ανεχτούμε.

Ήρθε η στιγμή όλοι να βάλουμε τον τόπο μας πρώτη προτεραιότητα. Στις 13.02.2020 η φωνή μας και τα αιτήματά μας θα ακουστούν σε όλη την Ελλάδα, πρέπει να γνωρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου ότι σε ετσιθελικά ειλημμένες αποφάσεις θα έχουν απέναντί τους το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

Related posts

Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Φραγκούλης μιλά για την 1η μεγάλου μήκους ταινία του «Γυάλα»

admin

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης

admin

Βενιαμίν ο Λέσβιος – 200 Χρόνια από τον θάνατό του

admin

1η Συνεδρίαση ΔΣ Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Περιφερειάρχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

admin

Δίωρη συνάντηση Μαυρατζώτη – Κουτουλάκη για τα για νέα έργα και δράσεις

admin

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση της Βιέννης

admin

Υπογραφή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου επικαιροποίησης μελέτης για την πλατεία Λούγκα Μαραθόκαμπου

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ι. Καλτάκη με Αντιδημάρχους Τουρισμού

admin